ΥΓΕΙΑ

Open Day στο Ωδείο του Καλογεροπούλειου

0
Το Ωδείο του Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού σάς περιμένει την Κυριακή 13/9/2020 στην οδό Αράτου 74 στην Κόρινθο, από τις 10:00 έως τις 14:00 για να γνωρίσετε δια ζώσης τα μουσικά όργανα και τους καθηγητές του.
Λόγω των χωροταξικών μέτρων προστασίας για τον COVID19, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας τηλεφωνικά, ώστε να τηρηθεί η προβλεπόμενη αναλογία ατόμων ανά τ.μ., όπως επίσης και η χρήση μάσκας.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων καθώς και για ενημέρωση σχετικά με την ώρα κατά την οποία θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν την παρουσίαση του κάθε οργάνου και των διδασκόντων στο Οpen Day, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στη Γραμματεία του Ωδείου στο 2741 0 22385, Δευ – Παρ, 17:00-21:00.
Ελάτε να δείτε και να ακούσετε ζωντανά, τα έγχορδα όργανα όπως
– το βιολί
– βιόλα
– το βιολοντσέλο και
– το κοντραμπάσο.
Στα πνευστά όργανα θα γνωρίσουμε
– το κλαρινέτο,
– το σαξόφωνο,
– το φλάουτο και
– την τούμπα.
Βέβαια, δε σταματάμε εκεί! Μας περιμένουν με χαρά
– το πιάνο,
– η κιθάρα,
– το ακορντεόν,
– τα παραδοσιακά έγχορδα καθώς και
– το ηλεκτρικό μπάσο και
– η ντραμς.
Μαζί μας θα είναι οι δασκάλες
– της Mουσικοκινητικής Αγωγής,
– της Ζωγραφικής και
– του Τραγουδιού, Σύγχρονου και Κλασικού!
Επαναλαμβάνουμε ότι λόγω των χωροταξικών μέτρων προστασίας για τον COVID19, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας τηλεφωνικά, ώστε να τηρηθεί η προβλεπόμενη αναλογία ατόμων ανά τ.μ., όπως επίσης και η χρήση μάσκας.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων καθώς και για ενημέρωση σχετικά με την ώρα κατά την οποία θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν την παρουσίαση του κάθε οργάνου και των διδασκόντων στο Οpen Day, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στη Γραμματεία του Ωδείου στο 2741 0 22385, Δευ – Παρ, 17:00 – 21:00.

Αντιμέτωποι και πάλι με τις φλόγες στην Κόρινθο – Μεγάλη φωτιά στο Σοφικό

Previous article

Στην Θεσσαλονίκη με τον Πρωθυπουργό ο Χρίστος Δήμας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΥΓΕΙΑ