5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

OXI στον ΑΔΙΚΟ αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ

0
Τεράστιες αντιδράσεις πανελλαδικά έχει προκαλέσει ο άδικος και ανεπίτρεπτος αποκλεισμός δεκάδων χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ όλης της χώρας, ενώ οι μητέρες τους πληρούσαν απολύτως τα κριτήρια που έθετε το πρόγραμμα.

Χιλιάδες υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί σε ηλεκτρονικό ψήφισμα ζητώντας απ΄τον κυβέρνηση να διαθέσει voucher για ΚΔΑΠ σε όλες τα παιδιά που οι μητέρες τους πληρούν τα κριτήρια του προγράμματος. Υπόγραψε κι εσύ ΕΔΩ

Υπάρχουν καταγγελίες μητέρων από όλους τους Δήμους της χώρας, οι οποίες ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και μάλιστα είχαν λάβει και υψηλή μοριοδότηση (ακόμα και 149 μόρια), είδαν τα παιδιά τους στις λίστες με τους απορριφθέντες. Οι μητέρες που υπέστησαν την κατάφωρη αυτή άδικη μεταχείριση και αποκλείστηκαν με αυτόν τον πρωτοφανή τρόπο από τα ΚΔΑΠ, απαιτούν από την Κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των κοινωνικών αναγκών της ελληνικής οικογένειας και να διορθώσει τον αρχικό καταστρεπτικό σχεδιασμό της για χρηματοδοτική υποβάθμιση των ΚΔΑΠ, χορηγώντας ΑΜΕΣΑ voucher σε όλες τις μητέρες που είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών.

Στον Εισαγγελέα (21) περιπτώσεις αναφορών στο διαδίκτυο για τον κορωνοϊό – Τι λέει ένας από τους διαχειριστές της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

Previous article

Κορονοϊός: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων, η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ 23/8

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.