1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τραγωδία στην Εύβοια│Το «Επιτελικό» κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι ικανό μόνο για  επικοινωνιακές φιέστες

0

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κορινθίας μετά το βαρύ πλήγμα που δέχθηκαν απ΄την κακοκαιρία πολλές περιοχές της Εύβοιας με αποτέλεσμα την απώλεια πολλών ανθρώπινων ζωών και την πλημμύρα πάνω από 2.000 σπιτιών και επιχειρήσεων.

Διαβάστε αναλυτικά:

Τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Εύβοια με τους νεκρούς από τις πλημμύρες συγκλονίζουν όλη την Ελλάδα. Είναι πλέον ολοφάνερο πως η μοναδική ικανότητα που διαθέτει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι οι επικοινωνιακές φιέστες και τίποτε παραπάνω. Οι δε δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού, Ν. Χαρδαλιά, αποτελούν μνημείο προκλητικότητας, καθώς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η γραμμή 112 δεν λειτούργησε για να μην υπάρξουν θύματα! Και την ίδια στιγμή, παραδέχτηκε ότι ενώ γνώριζαν για τις καιρικές συνθήκες, δεν έκαναν τίποτα προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Η κομματικοποίηση και πλήρης διάλυση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει τραγικά αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή, αναδεικνύονται οι διαχρονικές ευθύνες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην υλοποίηση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές και τα στελέχη του βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής.

 

Γραφείο Τύπου

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κορινθίας

Αέρινες, ονειρικές μελωδίες σε ένα ταξιδιάρικο σκηνικό στο Μουσείο Λινός, στο Σολομό Κορινθίας

Previous article

Τραγική η κατάσταση στο Φλοίσβο Κορίνθου │Σχόλια και φωτογραφίες ενός Κορίνθιου πολίτη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.