5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος για 8 Προπτυχιακά, 38 Μεταπτυχιακά και 1 Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Το ΕΑΠ αποτελεί το μοναδικό Δημόσιο Ίδρυμα στην Ελλάδα, που προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο σύνολο της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Προγραμμάτων του, βασιζόμενο σε σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους και εργαλεία για την πληρέστερη εξέλιξη της μαθησιακής διαδικασίας των φοιτητών του.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως από την ασφάλεια του χώρου και του τόπου διαμονής σας, με τους ρυθμούς που εσείς επιλέγετε σε εξαιρετικά ανταγωνιστική οικονομική συμμετοχή.

Κάθε φοιτήτρια / φοιτητής, έχει συχνές εξ αποστάσεως Συμβουλευτικές Συναντήσεις με το Σύμβουλο Καθηγητή της Θεματικής Ενότητάς του και λαμβάνει διαρκώς ανατροφοδότηση, αναπτύσσοντας έτσι δεξιότητες στο αντικείμενο των σπουδών του αλλά και στη χρήση της όλο και σημαντικότερης εξ αποστάσεως τεχνολογίας.

Εξάλλου, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, παρέχει πλέον τη δυνατότητα σε όσους ολοκλήρωσαν την Γ Λυκείου, να κυνηγήσουν το όνειρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέσα από τα Προπτυχιακά του Προγράμματα, στα οποία η πρόσβαση είναι ανοικτή για όλους.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και θα διαρκέσει μέχρι την 31 Αυγούστου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.eap.gr.

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Παναρίτης και Κρητικός ζητούν περαιτέρω μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας και προστασίας των επιχειρήσεων

Previous article

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νεανικού Διηγήματος προκηρύσσει το Σωματείο “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.