5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κορίνθου σχετικά με τον Κορονοϊό

0

Η Διοίκηση του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ σε συνεννόηση με την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων ενημερώνει το κοινό ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) τα άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα με COVID-19 και δεν φέρουν συμπτώματα, θα πρέπει να παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

Σε περίπτωση εμφάνισης οποιουδήποτε συμπτώματος ύποπτου για Covid-19 (πυρετός, βήχας, δύσπνοια, κτλ) θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 210-5212054) και τον ιδιώτη γιατρό τους για περαιτέρω οδηγίες.

Μετά τα ανωτέρω, παρακαλούνται οι πολίτες να ακολουθούν πιστά τις ανωτέρω οδηγίες και να μην προσέρχονται λόγω φόβου και ανησυχίας στο νοσοκομείο. Το Νοσοκομείο μας θα διενεργεί έλεγχο για covid-19 εφόσον έχουν ακολουθηθεί προηγουμένως οι ανωτέρω οδηγίες και συστάσεις του ΕΟΔΥ.

Τέλος, κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες για τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, δίνοντας έμφαση στην προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού (ηλικιωμένους, χρονίως πάσχοντες, ανοσοκατασταλμένους), καθώς όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για  τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συνάντηση εργασίας στην Τρίπολη με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Previous article

Πρόταση για δημιουργία πανεπιστημιακού campus στην Κόρινθο, στο παλιό κτίριο της Ε.Α.Σ.Κ.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.