ΥΓΕΙΑ

“Αλφαβητάριο” Αναγνωστήριο│E-learning, το μέλλον της εκπαίδευσης

0
Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους τομείς της τεχνολογίας με ραγδαία εξέλιξη, η οποία σε παγκόσμια κλίμακα στρέφεται στην on line μορφή της, το e-learning. Μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα και στην ασφάλεια του γραφείου του ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το μάθημα της ημέρας και να κάνει τις ασκήσεις του με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων.
 Το online πρόγραμμα του “Αλφαβητάριο” Αναγνωστηρίου ακολουθεί αυτή την τάση δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον μέσα από το οποίο μαθητές και δάσκαλοι συνεργάζονται αρμονικά με κοινό στόχο τη μάθηση. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση πραγματοποιείται με διαδικτυακά μαθήματα ανά τάξη για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Το “Αλφαβητάριο” Αναγνωστήριο σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα και σας διευκολύνει προκειμένου να απαλλαγείτε από το άγχος του καθημερινού διαβάσματος του παιδιού σας και των χρονοβόρων μετακινήσεων.
Ακόμη και αν τα σχολεία διακόψουν τη λειτουργία τους προσωρινά, το “Αλφαβητάριο” συνεχίζει την εξ αποστάσεως διδασκαλία, από έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, πάντα με γνώμονα τη μάθηση και τη μετάβαση στη γνώση χωρίς κενά.
Το κόστος είναι προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε.
Το “Αλφαβητάριο” Αναγνωστήριο θα το βρείτε στην οδό Απ. Παύλου 43 στην Κόρινθο.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6973397508 και 2741086091.

Κοντοζαμάνης: Στα τέλη του 2020 οι πρώτες δόσεις του εμβολίου

Previous article

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων – Τρία νέα κρούσματα στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΥΓΕΙΑ