1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Φτάνει πια ο εμπαιγμός με τις αποζημιώσεις των επαγγελματιών από τον “Ζορμπά”

0
Ακολουθεί το Δελτίο τύπου:
Στη χώρα μας, μεταξύ άλλων φαιδρών τον τελευταίο χρόνο, βιώνουμε και την εξής παραδοξότητα: Ενώ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι διαδικασίες, τα ποσά, οι αποζημιώσεις και η εν γένει ανακούφιση πάσης φύσεως πληττομένων και ευπαθών ομάδων, ήταν υποχρέωση της πολιτείας, επί ΝΔ όλα αυτά έχουν μετατραπεί σε έναν “εργώδη” αγώνα φιλότιμων βουλευτών, πολιτικών και “καλών” ανθρώπων.
Προφανώς ο καθένας και τα ήθη του, εξάλλου ο Καλοχαιρέτας ήταν παραδοσιακά δεξιάς πολιτικής αντίληψης και κουλτούρας.
Έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να εξηγήσουν οι ίδιοι στους πολίτες, τον παλαιοκομματικό τρόπο της ρουσφετιακής πολιτικής που ακολουθούν. Εμείς το αντιπαρερχόμαστε διότι το επίδικο είναι πολύ σοβαρότερο.
Πέρασαν ήδη τρεις μήνες από τότε που με δελτίο τύπου διαμαρτυρηθήκαμε για τις προκλητικές δηλώσεις παραγόντων της ΝΔ στο νομό που αφορούσαν τις αποζημιώσεις των επιχειρήσεων από τη θεομηνία ”Ζορμπάς”.
Επισημάναμε ότι ο κωδικός πληρωμής για τις καταβολές των χρημάτων στους επαγγελματίες του Δήμου Βέλου-Βόχας έχει κατατεθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έγκαιρα και χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Επισημάναμε επίσης τις ανερμάτιστες και προκλητικές δηλώσεις παραγόντων της ΝΔ που ”με προσωπικές τους ενέργειες το θέμα έκλεισε” και συστήσαμε να μην προκαλούν με σαδιστικό τρόπο τους οικονομικά κατεστραμμένους συνδημότες μας.
Μάταιος κόπος!
Βουλεύτρια της ΝΔ μόλις στις 17 Ιουνίου επανέλαβε με στόμφο και ακρότατο λαϊκισμό σε εγκαίνια οδικού κόμβου (που πάλι ολοκλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ) ότι ”τα κανόνισε”!
Όπως μας δίνει να καταλάβουμε στο σχετικό βίντεο η κυρία βουλεύτρια, ήρθε σε προσωπική συνεννόηση με τον αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα του υπουργείου, εν είδει ρουσφετιού δηλαδή, και οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν άμεσα “για ν’ ανακουφιστούν οι πολίτες της Βόχας μας και της Κορινθίας μας” όπως συνηθίζει να λέει.
Σαράντα πέντε ημέρες πέρασαν  και από ανακούφιση ουδέν νεώτερο! Οι επαγγελματίες του δήμου δεν έχουν δει ούτε σεντς!
Καλούμε για μία ακόμη φορά, δημόσια, όλους τους παράγοντες της ΝΔ  να ζητήσουν συγνώμη, από τους επαγγελματίες που εμπαίζουν με το «σήμερα-αύριο» και το «κατόπιν ενεργειών μου».
Αν έχουν έστω και ελάχιστη ευθιξία οφείλουν να παραιτηθούν γιατί τα έργα τους συνάδουν με ανικανότητα και πολιτικούς καιροσκοπισμούς και ο ταλαίπωρος αυτός τόπος δεν αντέχει άλλη κοροϊδία!
Επειδή όμως η πρότερη πορεία τους, δεν παρέχει ούτε ένδειξη πολιτικού φιλότιμου, τους καλούμε τουλάχιστον να σωπάσουν και να πάψουν να προκαλούν τους κατεστραμμένους επαγγελματίες, παρά να κοιτάξουν να ξεκολλήσουν από τα υπουργικά γρανάζια της κυβέρνησής τους τις αποζημιώσεις με τις οποίες τους εμπαίζουν τόσο καιρό.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Οργάνωση Μελών

Δήμου Βέλου – Βόχας
Γραφείο Τύπου

ΙΝΣΕΤΕ: Oι εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και στις χώρες προέλευσης των εισερχόμενων τουριστών στην Ελλάδα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού

Previous article

Με επιτυχία η μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο Νεμέας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.