ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Start Line Ράλλυ│Στις Ακροπολικές διαδρομές Λουτράκι & Πίσια

0

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου με επίκεντρο του Λουτράκι Κορινθίας, διοργανώνεται από το Σωματείο Start Line και αποτελεί τον 1ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος Ιστορικών 2020.

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Ισθμό, θα φιλοξενήσει το Αρχηγείο και τους Χώρους Επισκευών και Ανασυγκρότησης. Να σημειωθεί πως ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος πληρωμάτων και αυτοκινήτων, θα πραγματοποιηθεί, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου στο 16χλμ της Λεωφόρου Λαυρίου στην Παιανία (σταθμός αυτ/των AVIN), πλησίον ΜΕΚ και το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι συμμετέχοντες θα δώσουν τη μάχη τους απέναντι στο χρονόμετρο στην ειδική διαδρομή “Λουτράκι” (12,97 χλμ), η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές και στην ειδική διαδρομή “Πίσσια” (12,35 χλμ), η οποία θα διεξαχθεί δύο φορές. Στην φετινή μορφή του αγώνα, θα υπάρχει νυχτερινό τμήμα, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκληση για όλα τα πληρώματα.

Οι βόλτες με τα Υδροποδήλατα στη Λίμνη Δόξα θα σε κάνουν να «κολλήσεις» με το βουνό και το καλοκαίρι!

Previous article

Η μείωση ενοικίου να ισχύσει και για τις εμπορικές επιχειρήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.