1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού ευχαριστεί τον υφυπουργό Χρίστο Δήμα

0
Όλοι γνωρίζουμε το πόσο χρονοβόρες είναι ακόμα και σήμερα, κάποιες διαδικασίες στο δημόσιο. Για όσο χρόνο μας πάρει σαν χώρα να το λύσουμε αυτό και εύχομαι να χρειαστεί ελάχιστος, είναι μεγάλη υπόθεση να εμφανίζεται για ακόμα μία φορά σαν “από μηχανής θεός” για την Κορινθία και ειδικότερα τώρα για το δήμο Κορινθίων, ο Χρίστος Δήμας και να ξεμπλοκάρει καταστάσεις.    Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης ευχαριστεί δημόσια τον Υφυπουργό και βουλευτή Κορινθίας γιατί όπως αναφέρει στην ανάρτηση που δημοσίευσε στα social …“Φίλε Χρίστο η αγάπη σου για τον τόπο φαίνεται όταν σε παίρνουμε τηλέφωνο και προσπαθείς να βρίσκεις πάντα λύσεις και άμεσα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των Κορινθίων!”  Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του Τιμ. Πιέτρη:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Υπουργό Χρίστο Δήμα διότι κατόπιν τηλεφωνήματος μου σε αυτόν, μεσολάβησε έτσι ώστε να πάρουμε μέσα σε λίγη ώρα ως Δήμος ( κάτι το οποίο με ενημέρωσε η υπηρεσία στο παρελθόν χρειαζόταν βδομάδες τα προηγούμενα χρόνια), υπογραφή τόσο από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας αλλά και τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ.Πέτσα, Έγκριση για την Επικοινωνιακή Δαπάνη του 2020, με σκοπό να προχωρήσουμε σε δαπάνες για την Τουριστική μας προβολή!
Φίλε Χρίστο η αγάπη σου για τον τόπο φαίνεται όταν σε παίρνουμε τηλέφωνο και προσπαθείς να βρίσκεις πάντα λύσεις και άμεσα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των Κορινθίων!
Οι συνεργασίες φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα ! Συνέχισε έτσι!
Τιμολέων Πιέτρης
Αντιδήμαρχος Κορινθίων
Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Τουρισμού

Έγγραφο φωτιά της Ε.Ε. βάζει ταφόπλακα στο ΣΔΙΤ Πελοποννήσου

Previous article

Παράταση στην υποβολή δηλώσεων για ένταξη στο μέτρο απόσταξης κρίσης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.