1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραχωρήθηκε το πρ. Δημοτικό Σχολείο Φενεού για εποχικό Πυροσβεστικό κλιμάκιο

0

Η καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε και οι ανάγκες για την πυροπροστασία πολλαπλασιάζονται. Τα δάση της ορεινής Κορινθίας χρειάζονται αυξημένη επιφυλακή ώστε να προστατευτούν από τον κίνδυνο ενδεχόμενης πυρκαγιάς. Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Σικυωνίων προέβη σε μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση και υποστήριξη του έργου της πυροσβεστικής.
Παραχώρησε το πρώην Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Φενεού στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Κορινθίας ώστε να ιδρυθεί και να στεγαστεί εκεί πυροσβεστικό κλιμάκιο κατά την παρούσα αντιπυρική περίοδο.
Το ιδιωτικό συμφωνητικό της παραχώρησης υπογράφτηκε σήμερα 30 Ιουνίου μεταξύ του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου και του Διοικητή ΔΙ.Π.Υ. Ν. Κορινθίας Πύραρχου Χρήστου Πλατά και η εν λόγω παραχώρηση θα επεκτείνεται μέχρι και το έτος 2025.
Κατά την υπογραφή, ο πύραρχος Χρήστος Πλατάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το δήμο Σικυωνίων για την ουσιαστική αυτή κίνηση υποστήριξης ενώ ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία ύπαρξης πυροσβεστικού κλιμακίου στο Φενεό.

Κοινή Δήλωση Απ. Παπαφωτίου & Γ. Ρουμελιώτη για την υπόθεση Μαντά

Previous article

Δήλωση Τατούλη μετά την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.