ΕΛΛΑΔΑ

Loutraki Festival 2020 │Δέκα μοναδικές παραστάσεις από 1 έως 12 Αυγούστου 2020

0
Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής πραγματοποίησε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου,   την επίσημη παρουσίαση του Loutraki Festival 2020. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε όλο το εύρος το Δήμου από 1η έως 12 Αυγούστου 2020, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και η χώρα μας με τον Covid 19 αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες, οικονομικές, κοινωνικές, ανθρωπιστικές που βιώνουμε όλοι μας.

Γιώτα Νέγκα, Φωτεινή Δάρα, Μιρέλα Πάχου, Φιλαρμονική Λουτρακίου, Θεάτρο Φόρμα, Blues Festival, Rock Festival, πολλοί καλλιτέχνες και μοναδικά events στο Loutraki Festival 2020

Αναγνωρίζοντας ότι, ο Πολιτισμός είναι πιο αναγκαίος από ποτέ και τηρώντας τα μέτρα που έχουν δοθεί από την Πολιτεία, αξιοποιούμε τις σπουδαίες καλλιτεχνικές δυνάμεις της περιοχής αλλά και τα μουσικά μας σχήματα με στόχο για ακόμα μια χρονιά τη δημιουργική συνδιαλλαγή, την αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου κατοίκων και επισκεπτών, την εκπαίδευση αλλά και την ψυχαγωγία. Ομιλητές: Γεώργιος Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων, Σάκης Παπαθανασίου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πελοπίδας Μαυρόπουλος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Αναστάσιος Γκιολής, Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Συντονισμός: Αλέξης Κωστάλας. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα και θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων απ΄το διαδίκτυο. Την εκδήλωση επένδυσαν μουσικά ο Χρήστος Νινιός και ο Γιάννης Τσελώνης.

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά στην πιο όμορφη αυλή στο κέντρο της Κορίνθου

Previous article

Συνάντηση Δήμα, Σούκουλη, Νανόπουλου με Χρυσοχοΐδη για την αστυνόμευση στον Νομό Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΕΛΛΑΔΑ