5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΥΛΕΙΑ 2020 από 21 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου – Δείτε το πρόγραμμα

0
Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεγχρεών τέλεσαν ταυτόχρονα Αρχιερατικές Θ. Λειτουργίες και κήρυξαν την επίσημη Εκκλησιαστική έναρξη των Εκδηλώσεων των «ΙΔ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2020».

Χθες, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων «ΙΔ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2020», πραγματοποιήθηκε Υποδοχή του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» εκ του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου της Αγίας Φωτεινής. Το Ιερό Λείψανο του πολιούχου και προστάτου μας Αγίου Αποστόλου Παύλου ως και η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» θα εκτίθενται σε προσκύνηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό από το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020 έως και το εσπέρας της Δευτέρας, 29 Ιουνίου 2020 και κατά τις ώρες από 7:00 το πρωί έως αργά το βράδυ καθημερινά.

 ΠΑΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Κάθε χρόνο, στα τέλη Ιουνίου, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου διοργανώνει τα Παύλεια. Πρόκειται για Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου, πολιούχου της Κορίνθου. Τα Παύλεια λαμβάνουν χώρα στο προαύλιο του πανηγυρίζοντος Ι. Καθεδρικού Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου αλλά και σε άλλα σημεία στην πόλη της Κορίνθου. Διαρκούν περίπου μια εβδομάδα και περιλαμβάνουν καθημερινές λατρευτικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

“Ποτάμι” οι δρόμοι στα Αθίκια Κορινθίας (video)

Previous article

4th YouSmile Awards – Όταν τα παιδιά μας δείχνουν τον τρόπο…

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.