ΥΓΕΙΑ

Ασφάλειες Πιέτρης: Ο Ψηφιακός σας Ασφαλιστής (video)

0

Ψηφιοποίηση και Καινοτομία αποτελούν πλέον την “αιχμή του δόρατος” και τα αποτελέσματα ποια είναι απτά με την εταιρεία μας να μετατρέπεται σε έναν πραγματικό «ψηφιακό ασφαλιστή».

Στην Πιέτρης & Συνεργάτες από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε, υιοθετήσαμε και εξελίσσουμε τα ψηφιακά συστήματα στη λειτουργία μας.

Με τη χρήση της τεχνολογίας αιχμής μπορούμε και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ταχύτερα αξιόπιστα και ασφαλέστερα, κρατώντας όμως πάντα σχέσεις αμεσότητας και εγγύτητας με τους πελάτες μας.

Προφανώς ο άνθρωπος δεν μπορεί να αρκεστεί αποκλειστικά στην ψηφιακή επικοινωνία. Η φυσική παρουσία παραμένει αναντικατάστατη. Όμως, μια σειρά διαδικασίες μπορούν να γίνονται τώρα ευκολότερα, πληρέστερα και με μεγαλύτερη διαφάνεια.

Αυτή τη νέα πραγματικότητα συνειδητοποιούμε και να βάζουμε την ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινή μας πρακτική, στην επαφή μας με τον πελάτη.

Μέσω της υπηρεσίας e-Ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με ένα στέλεχος μας αξιοποιώντας τις πλατφόρμες skype / messenger / viber / whatsapp / instagram / zoom.

Οι εναλλακτικοί διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής ανάλογα της διάρκειας ασφάλισης και της ασφαλιστικής εταιρίας είναι μέσω ebanking, τράπεζας, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (με δυνατότητα δόσεων) και με την παρουσία σας στα γραφεία μας.

Το ασφαλιστήρια συμβόλαια μπορείτε να το παραλάβετε μέσω email, fax, ταχυδρομείου καθώς και με την παρουσία σας στα γραφεία μας.

Τέλος η ενημέρωση των πελατών στις ανανεώσεις των συμβολαίων τους γίνεται μέσω αποστολής της ειδοποίησης πληρωμής με email ή ταχυδρομείου, γραπτών μηνυμάτων καθώς και τηλεφωνικών κλήσεων.

📍Πιέτρης & Συνεργάτες
Ο Νο1 Ανεξάρτητος Σύμβουλος Ασφαλίσεων στην Κορινθία
Αδειμάντου 41 & Εθν. Αντίστασης, Κόρινθος
☎️ 2741075570 | 2741075571
ℹ️ www.pietrisinsurance.gr
📨 office@pietrisinsurance.gr

Συνάντηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Previous article

Η Κρήτη βρήκε το φάρμακο ! Οι RAKIBUSTERS είναι εδώ !

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΥΓΕΙΑ