1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δημήτρης Παπαγεωργίου: “Δεν είναι χρονιά για πειρατισμούς”

0
Τον λόγο που δεν συμφωνεί η παράταξή του την πρόταση για να κλείνει ο παραλιακός δρόμος του Κιάτου κάθε Σαββατόβραδο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εξηγεί ο Δημήτρης Παπαγεωργίου με την παρακάτω ανάρτηση που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στα social:
“Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει ΞΑΦΝΙΚΑ είναι η πιθανότητα να κλείνει ο παραλιακός δρόμος κάθε Σάββατο βράδυ για όλο το καλοκαίρι. Εχθές μάλιστα συνεδρίασε η Επιτροπή ποιότητας ζωής για το θέμα αυτό.
Ο εκπρόσωπος μας εκεί
Αντωνης Κατσιμπουλας
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την πρόταση αυτή του Εμπορικού Συλλόγου με το ακόλουθο σκεπτικό:
1) Η χρονιά ΔΕΝ είναι κατάλληλη για πειραματισμούς.
2) Στην παραλία εκτός από μαγαζιά υπάρχουν και ΣΠΙΤΙΑ. Δεν μπορεί να υποχρεώσουμε τους κατοίκους να φυλανε σκοπιά τα Σάββατα, γιατι δεν θα μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους (και θα πρέπει να παρκάρουν χιλιομετρα μακριά) αν πανε μια βόλτα ή σε μια κοινωνική υποχρέωση εκτός πόλεως και επιστρέψουν αργά.
3) Δεν υπάρχει πάρκινγκ και δεν υπάρχει ίχνος συγκοινωνιακής μελέτης.
4) Εξ αυτής της τακτικής συγκεκριμένα μαγαζιά θα ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ και συγκεκριμένα ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ παντελώς. Άλλο να περπατάς 30 μέτρα για ενα μαγαζί, άλλο να περπατάς 1 χιλιόμετρο, γιατί μια δημοτική αρχη μηδενικού οράματος δεν βρήκε 10 χρόνια ενα χώρο στάθμευσης στο πιο τουριστικό κομμάτι του Δήμου μας.
5) Είμαστε υπέρ μίας οργανωμένης συζήτησης παρουσία και ευθύνη ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ για να εξετάσουμε το ζήτημα υπεύθυνα για το μέλλον και εφόσον λυθεί τόσο το θέμα του παρκαρίσματος όσο και το θέμα της ίσης μεταχείρισης των καταστημάτων και της υγιούς αναπτύξεως του ανταγωνισμού.
Ήθελα με αυτή την ανακοίνωση δημοσίως να εξηγήσω τη στάση μας για το αίτημα αυτό του Εμπορικού Συλλόγου”.

Πως σχολιάζει την ανεξαρτητοποίηση Χρήστου Κορδώση, η παράταξη “Δύναμη Εξέλιξης”

Previous article

Συνάντηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.