ΥΓΕΙΑ

Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση και φέτος στο Δήμο Βέλου Βόχας για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών

0

Το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ του Δήμου Βέλου Βόχας θα λειτουργήσει και φέτος το πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Απασχόληση”  για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Βέλου Βόχας σε Βραχάτι και Βέλο.

Η φετινή δημιουργική απασχόληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020. Θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 8.30 π.μ έως τις 13.30.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο κοινοτικό κατάστημα στο Βραχάτι, όπου στεγάζεται το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ (1ος όροφος) και στο Δημαρχείο Ζευγολατιού στο Γραφείο Δημάρχου (Σπ. Κοκκώνη 2-1ος όροφος) από τις 10.30 -13.30

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2741050423, 2741360520&521.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά σε διάφορες δραστηριότητες (θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορός, ζωγραφική, γυμναστική κλπ).

Λόγω των συνθηκών που βιώνουμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας βάσει οδηγιών τόσο από τον ΕΟΔΥ όσο και από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας για την επαναλειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν θα είναι περιορισμένος.

Γι αυτό το λόγο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας από την κατάθεση των αιτήσεων με μέγιστο αριθμό 50 παιδιών σε κάθε κλειστό γυμναστήριο.

Επίσης θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα από τους γονείς ώστε να μην προσέρχονται στο πρόγραμμα παιδιά που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή νοσούν ή συγκατοικούν με άτομα που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες.

“Σκοπός μας αποτελεί και φέτος να δώσουμε στα παιδιά του Δήμου μας μία διέξοδο απασχόλησης δίνοντας τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά με την καθοδήγηση πάντα έμπειρων και ειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της εκπαίδευσης”, δήλωσε η κα Καλλίρη Μαρία, πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Ανέλιξη”

 

Ο κορωνοϊός ακυρώνει τον αγώνα «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ»

Previous article

Γιώργος Πιέτρης: Δεν συμπορεύομαι με τον κ. Νανόπουλο

Next article

More in ΥΓΕΙΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.