1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Διήμερη επίσκεψη Αρβανίτη και Ξανθού στην Κορινθία – Συναντήσεις με φορείς – Ανοιχτή εκδήλωση

0

Ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο πρ. υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός θα βρεθούν στο νομό μας την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, πραγματοποιώντας διήμερη επίσκεψη. Τα δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύονται από κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και θα επισκεφτούν φορείς και δομές της Κορινθίας.

Πρόγραμμα για Πέμπτη 18/6

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου θα επισκεφτούν δομές Υγείας όπως το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, την Τοπική Ομάδα Υγείας, το Κέντρο Υγείας Νεμέας, αλλά και τις δομές προσφύγων και τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας.Το βράδυ της ίδια μέρας θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στον εξωτερικό χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με θέμα: «Η πανδημία και οι προκλήσεις για την υγεία, την κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Πρόγραμμα για Παρασκευή 19/6 

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου το πρωί το κλιμάκιο θα μεταβεί στο Λουτράκι, όπου θα γίνει συνάντηση με το σωματείο και την ομοσπονδία εργαζομένων Καζίνο, αλλά και την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρακίου.Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθούν διαδοχικές συναντήσεις με τα Προεδρεία και μέλη των Εργατικών Κέντρων Λουτρακίου, Κορίνθου και Κιάτου. Τέλος, συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Σικυωνίων, με τον δήμαρχο υπό τη διττή του ιδιότητα ως προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της ΚΕΔΕ και μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης.

Δημιουργία Θερμοκοιτίδων Νέων Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Previous article

COVID-19: Σε ερευνητικό πρόγραμμα εντάχθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου και το Κέντρο Υγείας Νεμέας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.