5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ένα τραγούδι των Beatles ο Γιώργος Ψυχογιός έστειλε το μήνυμά του στα παιδιά που ξεκινούν σήμερα τις Πανελλαδικές

0
Ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ αφιέρωσε διαδικτυακά στους μαθητές και στις μαθήτριες που ξεκινούν σήμερα τις Πανελλαδικές Εξετάσεις  για την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα ιδρύματα της χώρας, το τραγούδι των Beatles “Here Comes the sun”, συνοδεύοντάς το με το παρακάτω σχόλιο:
“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που σήμερα ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων! Μια δύσκολη δοκιμασία μέσα σε μια πρωτόγνωρη χρονιά.
Ένας αγώνας μέσα στους πολλούς που έχουν ήδη δώσει και θα κληθούν να δώσουν τα παιδιά μας. Ένα αγώνας κρίσιμος, όχι όμως χωρίς αύριο, όχι τελικός. Η ζωή, εξάλλου, είναι μαραθώνιος και έχει πολλές στροφές.
Γι αυτό δώστε τη μάχη σας με επιμονή και συγκέντρωση για να τα καταφέρετε, αλλά να θυμάστε ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ!
Το σημαντικό πάντα είναι να διεκδικείτε πάντα αυτό που σας εκφράζει και σας κάνει ολοκληρωμένους ανθρώπους με συλλογικότητα και αξιοπρέπεια, ακόμα κι αν είναι απέναντι στα κοινωνικά στερεότυπα.
Εμείς οι υπόλοιποι έχουμε υποχρέωση να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μια κοινωνία και μια πολιτεία στα μέτρα της νέας γενιάς που έρχεται δυναμικά μέσα από την δεκαετία της κρίσης.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη μέχρι το τέλος!

“Χαμόγελο του παιδιού”: Πανελλαδική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Previous article

Πανελλαδικές 2020: Απ΄το 1 ΓΕΛ Κορίνθου ο Τ. Γκιολής ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.