ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινούν οι ραδιοφωνικές καμπάνιες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου στην Αθήνα!

0

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου αυτό το καλοκαίρι στοχεύει στον εσωτερικό τουρισμό και συγκεκριμένα στην αγορά της Αθήνας των 5 εκ. κατοίκων. Με 5 κορυφαίους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, σποτ, αναφορές και δωροθεσίες ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων θα παίξει δυνατά σε όλη την Αθήνα!  Το ραδιόφωνο ειδικά στην Αττική είναι από τα πλέον επιδραστικά μέσα με το 60% των κατοίκων της να ακούει ραδιόφωνο σε καθημερινή βάση.

 

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί:

Μελωδία 99.2 – Νο 1 (Όμιλος Front Stage)

Athens Dee Jay 95.2 – No 2 (Όμιλος Attica Media)

Ρυθμός 94,9 – Νο 3 (Όμιλος Antenna)

Dromos 89.8 – Νο 4 (Όμιλος Attica Media)

Sfera 102.2 – No 5 (Όμιλος Πολίτη)

 

Οι καμπάνιες θα διεξαχθούν σειριακά με ημερομηνία εκκίνησης την Πέμπτη 04/06 και η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Συμπληρωματικά στα ραδιοφωνικά σποτ, ο LTO θα συνεργαστεί με τους σταθμούς και για αναφορές σε εκπομπές υψηλής ακροαματικότητας με δωροθεσίες και διαγωνισμούς.

Το πρόγραμμα ραδιοφωνικής προβολής σε κορυφαίους σταθμούς του νομού Αττικής, υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης 2020 που εισηγήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού και ψήφισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εκτός του προγράμματος Δακοκτονίας έμειναν οι ελαιοπαραγωγοί σε Νεμέα και Κούτσι

Previous article

Δήλωση Κόρκα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.