ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Προετοιμασία για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 200 ετών απ΄την επανάσταση του ’21

0
Με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα και την εντεταλμένη σύμβουλο για τις εκδηλώσεις 2021 Μαργαρίτα Σπυριδάκου συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας για την εξέλιξη της προετοιμασίας της περιφέρειας για την σημαντική επέτειο. Μετά το τέλος της συνάντησης η κα Κορκα δήλωσε:
«Είχαμε μια επικοδομιτική συνάντηση με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τη συνάδελφο Μαργαρίτα Σπυριδάκου σχετικά με τις προετοιμασίες της περιφέρειας Πελοποννήσου για τους εορτασμούς των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.
Κοινό σημείο αναφοράς μας ήταν η έμφαση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα της μορφής και του αριθμού των εκδηλώσεων. Μεταφέραμε στον περιφερειάρχη μια σειρά εισηγήσεων της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων και συμφωνήσαμε ότι οι δράσεις θα είναι πολύπλευρες με συνέδρια, συναυλίες, αναπαραστάσεις και πολιτιστικά δρώμενα και ψηφιακό υλικό.
Είναι σημαντικό αυτό το γεγονός να αποτελέσει κίνητρο προβολής της περιφέρειας σε πολιτιστικό, πολιτισμικό και τουριστικό επίπεδο και συμφωνήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας που θα συνδέει πολιτιστικές διαδρομές με τα γεγονότα της επανάστασης στην Πελοπόννησο, πλαισιωμένο από οπτικοακουστικό υλικό.»

Η Νικολάκου ζητάει δυναμικές διεκδικήσεις και όχι απλές διατυπώσεις για την στήριξη των αγροτών

Previous article

Επαναλειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΕΛΛΑΔΑ