1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Νέα σπόντα Τατούλη σε Νίκα, αυτή τη φορά για τα έργα πολιτισμού

0

Συνολικού προϋπολογισμού 20.871.819,71 ευρώ είναι τα έργα για τη συντήρηση και αποκατάσταση του πολιτιστικού πλούτου της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την εποχή στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.

Tο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αναμένεται να έλθει στην Περιφέρεια η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, σε σύσκεψη με την οποία -και με υπηρεσιακά στελέχη από το υπουργείο και την Περιφέρεια- θα γίνει αξιολόγηση της προόδου στο καθένα από αυτά.

 

Π. Τατούλης: “Στον πολιτισμό δεν περνούν πολιτικά παιχνίδια”

Για ακόμη μία φορά ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” και πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης άσκησε έντονη κριτική στον κ. Νίκα κατηγορώντας τον ότι αποκρύπτει απ΄τους πολίτες με δόλιο τρόπο ότι τα περισσότερα απ΄αυτά τα έργα φέρουν την υπογραφή Τατούλη

Ο κ. Τατούλης μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Οφείλουμε φυσικά να ευχαριστήσουμε τον κ. Περιφερειάρχη που υπενθύμισε στους πολίτες το μεγάλο έργο της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη σε έργα πολιτισμού, όπου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και με τις αρμόδιες Εφορείες Αρχαιοτήτων της Πελοποννήσου, υλοποιήσαμε έργα άνω των 55 εκατομμυρίων ευρώ, για την ανάδειξη και προστασία του πολιτιστικού μας αποθέματος.

Επίσης αξίζει να του υπενθυμίζουμε τη δήλωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Πολιτισμού, κατά την 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2019, στην Τρίπολη, όπου χαρακτήρισε την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως 1η Περιφέρεια στη Χώρα, σε ότι αφορά έργα πολιτισμού.

Όπως σας έχουμε ξαναπεί κ.Νίκα στον πολιτισμό δεν περνούν πολιτικά παιχνίδια. Σταματήστε λοιπόν την προπαγάνδα και την ψευδολογία και προχωρήστε γρήγορα το πολύ σημαντικό έργο το οποίο σας παραδώσαμε και επιτέλους πείτε, έστω και μία φορά την αλήθεια!”

 

Μνήμες Αλώσεως: “Ελληνικός Ελληνισμος”

Previous article

ΚΚΕ: Καταγραφή και αποζημίωση των παραγωγών για τις καταστροφές απ΄τις χαλαζοπτώσεις στο Κιάτο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.