1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου στο Λουτράκι

0
Η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, κα Άννα Καλογεροπούλου επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Μαϊου το Λουτράκι. Ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης παρουσίασε το σύγχρονο υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην κα Καλογεροπούλου και στις εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ.κ. Έλσα Τόλη και Κανέλα Καράμπελα.
Προηγουμένως είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας για θέματα τουρισμού, με τη συμμετοχή μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (L.T.O.).
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού και συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του info kiosk και της τουριστικής προβολής του τόπου μας, στο πλαίσιο του επαναπροσδιορισμού του τουριστικού μας προϊόντος.
Στην συνάντηση συμμετείχαν, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Πολιτισμού, κ. Αθηνά Κόρκα-Κώνστα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος στον τομέα του Τουρισμού, κ. Άννα Καλογεροπούλου, η Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου (L.T.O.), κ. Έλσα Τόλη και η Προϊσταμένη της Γεν. Διεύθυνσης του τμήματος Τουρισμού, κ. Κανέλα Καράμπελα. Από πλευράς του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (L.T.O.) συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δ.Σ., κ. Σπύρος Καραβούλης, εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας, κ. Άλκης Δρίτσας, ο Γραμματέας Δ.Σ. και Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», κ. Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας Δ.Σ. και Εκπρόσωπος Τουριστικών Γραφείων, κ. Δημήτρης Βλάσσης και τέλος, το Μέλος Δ.Σ. και Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κ. Γιάννης Αλεξανδρής.

Ανακοίνωση για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Previous article

Στα extreme sports “ρίχνει το βλέμμα της” η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.