1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Διάσκεψη για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821

0

Με τηλεδιάσκεψη έγινε την Τετάρτη 13 Μαΐου, η συνεδρίαση της γνωμοδοτικής επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, τον επόμενο χρόνο.

Στη συνεδρίαση, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ακούστηκαν προτάσεις και σκέψεις για τον προγραμματισμό και την οργάνωση των εν λόγω εκδηλώσεων.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συνεδρίασε η γνωμοδοτική επιτροπή της περιφέρειας Πελοποννήσου για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, μαζί με την εντεταλμένη σύμβουλο Μαργαρίτα Σπυριδάκου, συναδέλφους από το περιφερειακό συμβούλιο και τα μέλη της επιτροπής.
Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε προτάσεις  όλων μας για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων στις περιφερειακές ενότητες, να καταγράψουμε εμπερειστατωμένες εισηγήσεις και να συζητήσουμε για το λογότυπο, τις εκδόσεις, τα spot, την χρήση των νέων τεχνολογιών σε αυτή τη διαδικασία καθώς και το πλάνο, το ρόλο και τις  προοπτικές για την ανάδειξη της περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω αυτής της ευκαιρίας.»

Δήμος Νεμέας: Διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για κυλικείο σε σχολείο

Previous article

Προτάσεις για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Κεγχρεών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.