1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πως σχεδιάζει ο Δήμος Κορινθίων να στηρίξει τους επιχειρηματίες;

0
Στον τρόπο που σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή να στηρίξει τους επιχειρηματίες του Δήμου Κορινθίων που επλήγησαν απ΄τον Κορονοϊό, αναφέρθηκε ο δήμαρχος κ. Βασίλης Νανόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μέσα Ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον κ. Νανόπουλο, τα μέτρα στήριξης θα αναπτυχθούν σε δύο άξονες:
  1. Την πλήρη Απαλλαγή Δημοτικών Τελών για το διάστημα που οι επιχειρήσεις ήταν σε αναστολή λειτουργίας. Και την ενδεχόμενη μείωση των δημοτικών τελών για τους επόμενους μήνες.
  2. Την άμεση υλοποίηση μιας σειράς προωθητικών και διαφημιστικών ενεργειών που θα αυξήσουν τον τουρισμό στο Δήμο μας
“Δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι δεν μπορούμε λόγω των περιορισμών να πραγματοποιήσουμε μεγάλες εκδηλώσεις που είχαμε σχεδιάσει αλλά βελτιώνοντας τις υποδομές και προβάλλοντας τις ομορφιές του δήμου μας θα στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις”, δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων. Τέλος αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τις εποχικές επιχειρήσεις του παραλιακού μετώπου του δήμου ο κος Νανόπουλος δεσμεύθηκε πως μόλις δημοσιευθεί η κοινή υπουργική απόφαση, θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση στο Δημαρχείο με τους επιχειρηματίες και εκπροσώπου της κτηματικής υπηρεσίας, ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα και να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις που θα διευκολύνουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. “Είναι σημαντικό οι επιχειρηματίες να εξακολουθούν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες και να τηρούν τα μέτρα προστασίας που ισχύουν απ΄τον νόμο”, τόνισε ο κος Νανόπουλος.

Αυστηρά πρόστιμα σε e-shops που εξαπάτησαν καταναλωτές

Previous article

Σύλληψη 37χρονου για ναρκωτικά στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.