5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τεράστια δωρεά της εταιρείας “ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ – Χ.Β. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. ” στο Νοσοκομείο Κορίνθου

0

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες της στην εταιρεία ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ – Χ.Β. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. για την μεγάλη ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο της στην κοινωνία, θεωρώντας καθήκον της να ενισχύσει το σύστημα υγείας, στις έκτακτες ανάγκες που διέρχεται  η χώρας μας, με μια τεράστια δωρεά ειδών ειδικού νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Γ.Ν. Κορίνθου και συγκεκριμένα :

  1. Αυτόματο μοριακό αναλυτή CeneXpert του οίκου Cepheid των ΗΠΑ για ποιοτική ανίχνευση του SARS-COV-2 του ιού που προκαλεί το Covid-19, της εταιρείας ΔΕΛΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ.
  2. Θάλαμο κάθετης νηματικής ροής, βιολογικής ασφάλειας CLASSII μοντέλο ΒΙΟ ΙΙ ADVANCE PLAUS 4 και βάσης στήριξης 770mm της εταιρείας ΤΕΧΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗ Μ ΕΠΕ Techno Lad
  3. Κλίβανο επώασης του οίκου Memmert τύπος ΙΝm 110 (single display) χωρητικότητας 108 L προέλευσης Γερμανίας της εταιρείας ΦΟΙΝΙΞ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Καρπούζης δήλωσε: ” Επικροτούμε και θαυμάζουμε την αλληλεγγύη της πιο πάνω χορηγού μας απέναντι στην κοινωνία, όπως αποδεικνύεται από την ανωτέρω κοινωνική προσφορά της.

Γνωστοποιούμε επίσης ότι πολύ σύντομα, με την παραλαβή του παραπάνω εξοπλισμού, το Γ.Ν. Κορίνθου θα έχει την δυνατότητα εντός χρονικού διαστήματος μιας περίπου ώρας να εξάγει αποτελέσματα για τους εκτάκτως προσερχόμενους στο νοσοκομείο μας ασθενείς”.

 

Μετακινήσεις εκτός νομού: Από πότε θα επιτρέπονται – Τι θα γίνει με τα νησιά

Previous article

Aμεση έναρξη εργασιών για την περίφραξη της Διώρυγας Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.