1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Αν. Παπακυριάκος: Προστατεύουμε τα παιδιά μας στην επιστροφή τους στα σχολεία του Δήμου μας

0

Μετά από σχεδόν 3 μήνες θα ακουστεί και πάλι το κουδούνι του σχολείου, ξεκινώντας απ΄τα Λύκεια. Οι δήμοι, κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες του Υπουργείου και του ΕΟΔΥ, λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν την υγεία των μαθητών. Ο δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Παπακυριάκος Αννίβας, έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων:

“Το να προλαμβάνεις είναι ασύγκριτα καλύτερο από το να θεραπεύεις στην Ιατρική, ισχυρίζονται οι επιστήμονες και σε αυτή την πανδημία το διαπιστώσαμε όλοι μας στην πράξη.
Ως δήμος από την πρώτη στιγμή ,έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στον μαθητικό πληθυσμό – στα παιδιά μας- σύμφωνα με τις εντολές των ειδικών και της πολιτείας, κλείσαμε τα σχολειά μας.
Πριν να συμβεί όμως αυτό, είχαμε ήδη σπεύσει να προβούμε σε απολυμάνσεις προσπαθώντας να θωρακίσουμε την υγεία των παιδιών μας και των εκπαιδευτικών μας.
Έτσι και τώρα, που ήρθε η ώρα να ανοίξουμε την πόρτα στην ζωή, έχοντας κερδίσει τη πρώτη μάχη, ο δήμος μπαίνει πρώτος να απολυμάνει όλους τους χώρους που εξελίσσεται η εκπαιδευτική διαδικασία και δρα η κοινωνία του κάθε σχολείου.
Ξεκινώντας από τις σχολικές μονάδες της Β/θμιας εκπαίδευσης δημιουργούμε εκείνο το καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, καθαρά σχολειά, για την επιστροφή των μαθητών του Λυκείου και κατόπιν του Γυμνασίου, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα και τις εντολές της πολιτείας.
Εμείς ανοίγουμε τις πόρτες και καλωσορίζουμε τα παιδιά μας στη νέα κανονικότητα , εξασφαλίζοντας τους και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να τηρήσουν τους υγειονομικούς κανονισμούς.
Τους εύχομαι σε αυτή την κομβική επιστροφή, καλή συνέχεια και να ατενίζουν με χαρά και ελπίδα τη ζωή” .

 

Κορυφαία συνάντηση για το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου την ερχόμενη Δευτέρα

Previous article

Η Μαριλένα Σούκουλη ευχαρίστησε τους αστυνομικούς Κορινθίας για το εξαιρετικό τους έργο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.