5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαίρι χωρίς μπαρ και συναυλίες – Τι θα γίνει με τις κατασκηνώσεις;

0
Η άρση των περιοριστικών μέτρων ξεκίνησε και ένα ένα καταστήματα και επιχειρήσεις ανοίγουν σταδιακά μετά την πανδημία που έφερε προσωρινό «λουκέτο» σε πολλές επιχειρήσεις. Ωστόσο, μεγάλο είναι το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν το φετινό καλοκαίρι δεκάδες καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης.
Σύμφωνα με πηγές του sfedona.gr, οι παιδικές κατασκηνώσεις φαίνεται ότι θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι τηρώντας ειδικό πρωτόκολλο υγιεινής και δίνοντας μια “ανάσα” στους εργαζόμενους γονείς.  

Επιταχύνεται η λειτουργία καταστημάτων εστίασης

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν επιχειρήσεις που αναμένεται να ανοίξουν νωρίτερα από το αναμενόμενο, όπως η εστίαση. Αν όλα πάνε καλά, στις 25 Μαΐου εστιατόρια και καφετέριες ανεβάζουν ρολά και… καταλαμβάνουν μέχρι και το οδόστρωμα, ενώ αύριο στις 12:00 αναμένεται η τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό για να αποφασιστούν τα εξής:

Ανοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης

1) Τραπέζια μέσα χωρίς κλιματισμό 2) Τραπέζια στο πεζοδρόμιο, ακόμα και στο οδόστρωμα. Επίσης, αναμένονται τα εξής: – Στις 25 Μαΐου θα ανοίξουν όλα τα πολυκαταστήματα – 15 Ιουνίου, αντί της 1ης Ιουλίου που αρχικά είχε οριστεί, θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία της περιφέρειας για τον εσωτερικό τουρισμό, καθώς οι πτήσεις αναμένονται μετά την 1η Ιουλίου

Διαμαρτυρία κατοίκων της περιοχής “Λιβαδάκι” Λουτρακίου για τον προαστιακό

Previous article

Η εστίαση της Κορινθίας συμμετέχει στην διαμαρτυρία απαιτώντας μέτρα στήριξης του κλάδου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.