ΥΓΕΙΑ

Η «Αυλή» έρχεται σπίτι σου με νέες απολαυστικές γεύσεις και σε τιμές «καραντίνας»

0

Αν με ρωτάς να σου πω το πως ξέδινα τον πρώτο καιρό της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια… μαγειρεύοντας. Και είμαι σίγουρη πως δεν είμαι η μόνη, αν κρίνω μάλιστα απ΄τις φωτογραφίες που πλημμύρισαν τα social νομίζω ότι όλοι βγάλαμε τον «Πετριτζίκη» που κρύβουμε μέσα μας.  Όμως μιας και food blogger δεν είμαι αλλά ούτε και σχεδιάζω να μπω στο επόμενο Master Chef, η μαγειρική σε καθημερινή βάση σε συνδυασμό με τις έκτακτες και ατελείωτες ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση συνειδητοποίησα ότι βλάπτουν σοβαρά την υγεία και συγκεκριμένα το νευρικό σύστημα. Ήρθε η ώρα να παραγκωνίσω τηγάνια και τηλεκοντρόλ.

Με ένα τηλεφώνημα στο 27410 75200, έχεις στην πόρτα σου εμπνευσμένα πιάτα από αγνά υλικά φρεσκομαγειρεμένα και καλοψημένα στην κουζίνα της «Αυλής»

 

Για καλή μου τύχη, την ίδια σχεδόν στιγμή, το αγαπημένο μου προ κορωνοϊού στέκι για φαγητό, η «Αυλή», έκανε την επάνοδό του. Πάνω στη ώρα φίλε και με λειτουργία απολύτως «ευθυγραμμισμένη» στα σημερινά δεδομένα. Που θα πει φρέσκο και νόστιμο φαγητό, σε οικονομικές τιμές και με γρήγορο delivery.

Η Αυλή και πάλι κοντά μας με νέο λαχταριστό μενού και ακόμα χαμηλότερες τιμές προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες τις περιόδου που διανύουμε. Με υπηρεσία delivery aπ΄τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ

Γιατί όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα απ΄την κουζίνα όχι όμως απ΄το καλό φαγητό! Γι΄απόψε λοιπόν σας προτείνω να δοκιμάσετε χοιρινές μεξικάνικες μπριζόλες ή τις πανσέτες σε άλμη αν πάλι θέλετε κάτι πιο ελαφρύ το φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι, καπνιστί τυρί και μπόλικα μυρωδικά θα σας ενθουσιάσει.


Ταβέρνα ΑΥΛΗ
Εθν. Αντιστάσεως 71, Κόρινθος
Τηλ. Παραγγελιών: 27410 75200
(Delivery απ΄τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ)

 

 

 

Μέχρι να ανταμώσουμε και να τσουγκρίσουμε και πάλι τα ποτήρια μας στην «Αυλή», #ΜένουμεΣπίτι και απολαμβάνουμε το καλύτερο φαγητό της πόλης με δωρεάν delivery στο χώρο μας

 

Δωρεάν οινικές online παρουσιάσεις απ΄την Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων

Previous article

Νικ. Θεοδοσάκης: Η “καρδιά” ενός τόπου … είναι η αγορά του!

Next article

More in ΥΓΕΙΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.