5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κρανίδι μετά τον εντοπισμό 150 κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού

0

Συναγερμός έχει σημάνει σήμερα (21/04) στο Κρανίδι μετά τον εντοπισμό 150 κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Ειδικότερα, στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι έφτασε εσπευσμένα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς εντοπίστηκαν τουλάχιστον 150 κρούσματα του νέου κορωνοϊού.

Μετά το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που διαπιστώθηκε στη δομή μεταναστών, ο Υφυπουργός μετέβη επί τόπου μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα υποδοχής αιτούντων άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αυτή την ώρα (από τις 13:00) στο δημαρχείο της Ερμιόνης, πραγματοποιείται σύσκεψη με τη συμμετοχή του δημάρχου, αλλά και του Περιφερειάρχη, ενώ φτάνοντας στην περιοχή στο Κρανίδι, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και πως όλα θα γίνουν σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Με βάση πληροφορίες από τον ΣΚΑΙ, στη δομή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μία 28χρονη έγκυος και ακολούθησαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε 470 ωφελούμενους, καθώς και στους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, του ΔΟΜ και της δομής.

Τέλος, δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου και την ορθή λειτουργία της δομής βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.

 

Τι σκέφτεται η κυβέρνηση για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;

Previous article

Γ. Ψυχογιός: Ζητάμε να καταβληθούν άμεσα οι αναπηρικές παροχές που εκκρεμούν σε όλους τους δικαιούχους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.