ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

«Ρώτησα τον Χαρδαλιά… πού θα κάνω Πασχαλιά» και αυτός απάντησε (video)

0

Viral έχει γίνει η διασκευή γνωστού «δημοτικού τραγουδιού» με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, που «ξορκίζει» την καραντίνα και τον περιορισμό μετακινήσεων εν όψει Πάσχα. Εξάλλου, οι στίχοι του φαίνεται να είναι «κολλητικοί» και άκρως επίκαιροι: «Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά… Και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη».

Το βίντεο στη σελίδα των δύο ερμηνευτών έχει ξεπεράσει τα 2 εκατ. στο FB μέσα σε μόλις 2 ημέρες. Για την έμπνευση και τη δημιουργία του τραγουδιού μίλησε στο star.gr η ερμηνεύτριά του Κερκύρα Αγγελίδου, η οποία αποκάλυψε και την αντίδραση του υφυπουργού όταν πληροφορήθηκε ότι ο ίδιος έγινε τραγούδι.

Πολύ «cool» o κ. Χαρδαλιάς

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας έστειλε μήνυμα στο messenger της σελίδας μας. Περιττό να σας πω, πως είναι πολύ «cool» τύπος, διότι ήταν ακομπλεξάριστος. Μας ευχαρίστησε για το τραγούδι που αναφέραμε το όνομά του και μας έδωσε συμβουλές να «Μένουμε Σπίτι» και να μην κουνηθούμε ρούπι. Πρόσθεσε ότι αυτό το video είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να βοηθήσουμε τον κόσμο να μείνει σπίτι του, ενώ κλείνοντας μας είπε ότι τελειώνοντας όλο αυτό θα ήθελε να μας γνωρίσει από κοντά» είπε η κ. Αγγελίδου.

«Να πεθάνει ο κορωνοϊός…» η έμπνευση

Το επίμαχο βίντεο γυρίστηκε στην πλατφόρμα Smule και είναι ερασιτεχνικό. «Η ιδέα ήταν του φίλου και συνεργάτη μου, Νίκου Σπίγγου από την Κέρκυρα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου λέει θα γράψω στίχους πάνω σε αυτή τη μουσική, δηλαδή στο τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά». Λέω ΟΚ και μέσα σε μισή ώρα μου είχε στείλει τους στίχους και μου λέει πάμε, μπαίνουμε να το ηχογραφήσουμε. Εγώ ήμουν Θεσσαλονίκη κλεισμένη στο σπίτι μου και ο Νίκος ήταν Κέρκυρα» ανέφερε η κ. Αγγελίδου.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον άδικο χαμό του 14χρονου

Previous article

Αύξηση εξαγωγών οπωροκηπευτικών προϊόντων εν μέσω κορωνοϊού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.