5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 ΔΙΩΡΥΓΑ : Ήταν ατύχημα. Δεν ήταν αυτοχειρία. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί !!!

0

Χτες χάθηκε ακόμα μια ψυχή 14 χρόνων, όχι διότι ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά από ατύχημα. Χάθηκε ένα παΐδι που έπαιζε στην γειτονιά του με αποτέλεσμα  άθελα του να κάνει την βουτιά του θανάτου πέφτοντας στο κενό της Διώρυγας .
Από ολιγωρία και ανευθυνότητα . Γιατί η Α. Ε. ΔΙ. Κ από Βασίλισσα των ΔΕΚΟ έχει καταντήσει η ΔΕΚΟ των ευνοούμενων των κομμάτων τα οποία  ξεπληρώνουν  γραμμάτια τοποθετώντας ημέτερους να διοικήσουν ανεξάρτητου γνώσεων και εμπειρίας  .

Η διοίκηση της Α. Ε. ΔΙ. Κ από το έτος 2016 έως και σήμερα είναι ανύπαρκτη. Τα διοικητικά και διευθυντικά στελέχη της είναι απλά καλά αμειβόμενες γλάστρες.

Είναι η διοίκηση που εγκατάλειψε την Διώρυγα σε τέτοιο βαθμό και σε όλους τους τομείς που δεν μπορεί να γίνει περιγραφή.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να έχει δημιουργηθεί οικισμός ακριβώς στα όρια της ιδιοκτησίας της Διώρυγας και να μην υπάρχει φύλαξη και απαγόρευση πρόσβασης προς τις όχθες – πρανή της Διώρυγας σε οικιστές περιπατητές κλπ .

Είναι έγκλημα στο οποίο ηθικοί αυτουργοί είναι η διοίκηση της Διώρυγας συμπεριλαμβανομένων των διευθυντών της  και η Δημοτική αρχή του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων διότι η Διώρυγα βρίσκετε εντός των διοικητικών   ορίων του  και ποιο συγκεκριμένα το σημείο του ατυχήματος είναι σε οικισμό του Δημοτικού διαμερίσματος Ισθμίας του Δείμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Εις βάρος της Διοίκησης της Διώρυγας εκκρεμούν καταγγελίες και μηνυτήρια αναφορά για θέματα εγκατάλειψης και άλλα πολλά σοβαρά θέματα όπως και ατυχήματα άλλου τύπου με σοβαρούς τραυματισμούς σε παράνομα και ανασφάλιστους εργαζομένους  .

Τώρα ήρθε η ώρα η Δικαιοσύνη να κάνει τα δέοντα. Η Εισαγγελία Κορίνθου θα πρέπει να διατάξει έρευνα και να επιρρίψει άμεσα ευθύνες στα Διοικητικά και Διευθυντικά στελέχη της Διώρυγας αλλά και  στην Δημοτική αρχή του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων  και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Χάρης  Μαρίνης

Υ.Γ Οι υπουργοί και οι βουλευτές της Κορινθίας ,  τόσο της προηγούμενης  κυβέρνησης  άλλα και της σημερινής  δεν ταγκίζουν αυτό το πρόβλημα που λέγετε Διώρυγα  αν και είναι όλοι τους ενημερωμένοι .

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορινθίας για τον 14χρονο που έπεσε στον Ισθμό

Previous article

Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.