ΠΡΟΣΩΠΑΣυνεντεύξεις

Γιάννης Ροτζιώκος: Διανύουμε τον αιώνα των ιών και της κατάθλιψης (video)

0

Πως κατάφερε η πανδημία του κορωνοϊού να “γκρεμίσει” ακόμα και τα πιο ισχυρά εθνικά συστήματα υγείας στην Ευρώπη; Υπήρξαν προειδοποιητικά “καμπανάκια” που αγνόησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και για ποιους λόγους; Πως μπορούμε να σταθούμε και πάλι δυνατοί και ασφαλείς μετά την κρίση;

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ιατρός πνευμονολόγος *Γιάννης Ροτζιώκος στο sfedona.gr και στη Νάνσυ Γιαννιδάκη.

*Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιάννης Ροτζιώκος γεννήθηκε στη Νεμέα Κορινθίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι γιατρός πνευμονολόγος, με σπουδές στην Αθήνα και την Ιταλία, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Υγεία και τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Εργάζεται στο ΕΣΥ ως Διευθυντής Αντιφυματικής Μονάδας Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας Νοσοκομείου “Αγία Όλγα” Νέας Ιωνίας.

Έχει διατελέσει Διευθυντής της Αντιφυματικής Μονάδας στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, ενώ έχει εργασθεί ως Διευθυντής και Επιμελητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Διοικητής και Πρόεδρος του Νοσοκομείου “Ασκληπιείο Βούλας”, Αντιπρόεδρος – Προεδρεύων του Π. Γ. Ν. Θώρακος Αθηνών “Η Σωτηρία”, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Θώρακος και Κοινωνικής Ιατρικής. Έχει πολυετή ενεργή δραστηριότητα με συμμετοχή σε ιατρικά συνέδρια και επιστημονικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση στο χώρο των Νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά). Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Υπήρξε Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας από το 2015 μέχρι το 2019  και Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Λύση εξπρές από Περιφέρεια για τις άπορες οικογένειες σε Κορινθία και Αρκαδία

Previous article

Καρχαρίας 170 κιλών πιάστηκε στον Άσσο Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.