5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κορίνθου συγχαίρει τους δασκάλους που βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών

0

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Αλέξανδρος Αντωνίου με δημόσια επιστολή συγχαίρει όλους τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους κατά την περίοδο της καραντίνας.

Η επιστολή:

Η Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζει την ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ της σε σας τους εκπαιδευτικούς, προϊσταμένους/ες, υποδιευθυντές/ντριες, διευθυντές/ ντριες όλων των σχολικών μονάδων, για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλετε καθημερινά στην οργάνωση της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης των παιδιών του ελληνικού λαού, των παιδιών μας.

Σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για την πατρίδα μας και όλο το κόσμο, με  πολύ κόπο, με ελάχιστα μέσα, μέρα και νύχτα, ξεπεράσατε πολλά εμπόδια για να βρεθείτε στο πλευρό των μαθητών/μαθητριών σας. Οι μαθητές μαζί με τις οικογένειές τους σας περιμένουν, έστω και μέσα από τις οθόνες των ηλεκτρονικών μέσων, να χτίσετε μαζί τους την ελπίδα, τη φαντασία, το γέλιο και το όνειρο κόντρα στο ζοφερό περιβάλλον που συνεχώς απλώνεται γύρω μας. Ξέρετε, όταν τα μέσα είναι λίγα και η γνώση περιορισμένη, τότε το αποτέλεσμα μετρά 2/πλα και 3/πλα στις καρδιές των ανθρώπων. Γιατί  υπάρχει, αυτή η κρυφή και πολλαπλασιαστική προστιθέμενη αξία, το φιλότιμο και η προσπάθεια, που αναγνωρίζει η κοινωνία.

Ευχόμαστε σε όλους/ες από καρδιάς, υγεία πάνω απ΄ όλα και δύναμη για τη συνέχιση του έργου σας.

Και πάλι Συγχαρητήρια.

Ο Διευθυντής Π.Ε Κορινθίας

Αλέξανδρος Αντωνίου

Παρατείνεται το “λουκέτο” σε σχολεία και πανεπιστήμια

Previous article

Μπορεί ο “κορωνοϊος” να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι; (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.