1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παράδοση υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Κορίνθου

0

Μετά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα στις 24 Μαρτίου στο ΓΝ Κορίνθου και κατόπιν αιτήματος του Νοσοκομείου προς την Περιφέρεια, την Τρίτη 7 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Γκιολής Αναστάσιος παρέδωσε υγειονομικό υλικό στο Νοσοκομείο όπως ο ίδιος ο Περιφερειάρχης είχε υποσχεθεί, τονίζοντας την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον ιατρικό κλάδο ως μέγιστη προτεραιότητα.

Ο Αντιπεριφεριάρχης συναντήθηκε με το Διοικητή του ΓΝ Κορίνθου κ. Γρηγόρη Καρπούζη, ο οποίος ευχαρίστησε άλλη μια φορά τον κ. Γκιολή και τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα για τη μέγιστη προσπάθεια και προσφορά τους.

Ευχαρίστησαν ακόμα ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας – Γυναικολόγος κ. Νίκος Καμπάς,  τονίζοντας τη σημαντικότητα των υλικών προφύλαξης που τους προσέφεραν όπως στολές, ποδονάρια, μάσκες γάντια, ρολλά εξεταστικών κρεβατιών, σκούφους κα. Ο Διευθυντής Επιτροπής Λοιμώξεων – Πνευμονολόγος κ. Κ. Μπάρλας, που ευχαρίστησε διπλά και τον γιατρό Τάσο Γκιολή ως συνάδελφο δίπλα του τόσα χρόνια, ο Διευθυντής Οικονομικού Διοικητικού κ. Μιχάλης Σαββανός και τέλος η προϊσταμένη Οικονομικού κα Ειρήνη Καρυώτη, όπου και παρέλαβαν το υγειονομικό υλικό.

Ο κ. Γκιολής μετέφερε άλλη μία φορά το μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη που δίνουν κάθε στιγμή και πως θα παραμείνουν δίπλα τους όπως μέχρι τώρα έμπρακτα έχουν αποδείξει.

 

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας για τα προβλήματα απ΄την πανδημία

Previous article

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Κορίνθου για διακοπή νερού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.