1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοντά στους επιχειρηματίες που “αντιστέκονται” στον κορωνοϊό ο Τάσος Γκιολής

0

Χθες Δευτέρα 6 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ Αναστάσιος Γκιολής επισκέφθηκε την εταιρεία Logifert ΕΠΕ στην Κυρά Βρύση Κορινθίας. Εταιρεία όπου δραστηριοποιείτε στο χώρο των logistic με ειδίκευση στη διαμετακόμιση αγροτικών εφοδίων, ομογενοποίηση και συσκευασία λιπασμάτων και λοιπών εμπορευμάτων.

«Στην δύσκολη περίοδο όπου διανύουμε, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε – με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας – να συνεχίζουμε τη ροή του εμπορίου προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιολής, καθώς επίσης πως «δίπλα σε κάθε επιχείρηση όπου καταφέρνει να συντηρήσει το πρότερο ιστορικό της, χωρίς απολύσεις αλλά και με την σωστή μορφή παραγωγής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και η ΠΕ Κορινθίας συνεχίζουν και στέκονται κοντά τους, προκειμένου η Ελληνική Επιχειρηματικότητα όχι μόνο να αντέξει αλλά και να είναι ένα από τα σκαλοπάτια βοηθείας όπου χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Γιώργο Μπερνάρδο, ως έναν δυνατό επιχειρηματία καθώς και τον ευχαρίστησε προσωπικά. «Η χώρα μας, ο νομός Κορινθίας αγωνίζεται με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο ώστε να βγούμε δυνατότεροι όλοι μας».

Νίκος Σταυρέλης: Αργοπορία στη λήψη μέτρων κατά του Κορωνοϊού

Previous article

Δωρεά 2.500 ευρώ για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ξυλοκάστρου απ΄την δημοτική ομάδα του Βλάση Τσιώτου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.