1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

“Θωρακίζεται” το Νοσοκομείου Κορίνθου – Ο Τάσος Γκιολής στο πλευρό της ιατρικής του οικογένειας

0
Στην καθημερινά δύσκολη μάχη που δίνουν ιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κορίνθου κατά του COVID-19 είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα “όπλα”. Υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα αρκετές ελλείψεις στο Νοσοκομείο Κορίνθου όμως τις τελευταίες ημέρες γίνεται υπέρμετρη προσπάθεια απ΄τη Διοίκηση σε συνεργασία με τους πολιτικούς μας για την “θωράκιση” του Νοσοκομείου. Πολύτιμη η συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή, ο οποίος ως ιατρός και επί 15 χρόνια εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Κορίνθου, αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες των συναδέλφων του και μπορεί στην μάχη για την πανδημία να μην βρίσκεται στην”πρώτη γραμμή” μαζί τους , αποδεικνύεται όμως ότι μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμος και αποτελεσματικός και απ΄τη νέα θέση που υπηρετεί. Χθες Πέμπτη 2 Απριλίου ο κος Γκιολής και η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο Νομού Κορινθίας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) κ Νικόλαο Σαϊσανά στο Γενικό Νοσοκομείου Κορίνθου προκειμένου στην πραγματοποίηση απολύμανσης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Ένα αίτημα που μόλις λίγες μέρες πριν κατατέθηκε στον κ. Γκιολή και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Μέσω του κ. Γκιολή ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους φορείς της «πρώτης γραμμής» καθώς και τα κλιμάκια του ΕΚΑΒ για τη μεγάλη τους προσφορά τις ημέρες που διανύουμε. Επίσης η κα Κόρκα ευχαριστώντας τους τόνισε πως και εκείνη με τη σειρά της θα είναι δίπλα τους με όλες της τις δυνάμεις. Το αίτημα πέραν των απολυμάνσεων των ασθενοφόρων, όπου και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης κάθε εβδομάδα, αφορούσε και εμπλουτίστηκε σε επιπλέον προμήθειες υλικού προστασίας (γάντια, μάσκες, στολές) αλλά και απολύμανσης (αντισηπτικά κα) για όλα τα κλιμάκια του ΕΚΑΒ.

Ο Τάσος Γκιολής αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες των συναδέλφων του και μπορεί στην μάχη για την πανδημία να μην βρίσκεται στην”πρώτη γραμμή” μαζί τους , αποδεικνύεται όμως ότι μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμος και αποτελεσματικός και απ΄τη νέα θέση που υπηρετεί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να βοηθάει έμπρακτα και καθώς τους ευχαρίστησε άλλη μία φορά,  χαρακτηριστικά είπε: «Ποτέ δε θα νιώσω πως είναι αρκετό! Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους σας, την ιατρική μου οικογένεια, για όλες αυτές τις δύσκολες ώρες  που στέκεστε ενωμένοι, ψύχραιμοι και δυνατοί απέναντι σε όλο αυτό. Θα στέκομαι δίπλα σας και θα συνεχίσω να βοηθάω με κάθε δυνατό τρόπο, όπως 15 χρόνια τώρα που ήμασταν μαζί».

Ένας 67χρονος άνδρας το επόμενο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κόρινθο

Previous article

Μη χάσετε ένα άκρως ενδιαφέρον FB LIVE απόψε το βράδυ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.