- Διαφήμιση -

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινθίων , μετά από καταγγελίες πολιτών , καλεί συνέντευξη τύπου και ρίχνει ευθύνες στον Δήμαρχο για την ελλιπή ή μάλλον ανύπαρκτη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με :

  • τις πολύωρες διακοπές νερού σε διάφορες περιοχές του δήμου
  • Την ποιότητα του νερού , αν είναι πόσιμο ή όχι και αν εκτός από τις πηγές Στυμφαλίας χρησιμοποιούνται και γεωτρήσεις.

Ο Κος Νανόπουλος ζητάει από τον κ. Πνευματικό να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ύδρευσης σε όλο το δήμο Κορινθίων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

 

Τα ακούει αυτά ο Δήμαρχος μας , πάλι συνέντευξη τύπου και εκεί ως αναμενόμενο …  άστραψε και βρόντηξε !

Ξανά «επικίνδυνος» ο Νανόπουλος , ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Πνευματικού  σπέρνει τον πανικό , σπέρνει την παραπληροφόρηση και είναι ο κύριος υπεύθυνος που ακόμα και στο κέντρο της Κορίνθου , ο κόσμος αγοράζει εμφιαλωμένο νερό!

Ο δήμαρχος αρνείται κατηγορηματικά ότι  χρησιμοποιούνται συμπληρωματικά γεωτρήσεις.  Το νερό που φτάνει στις βρύσες μας  επισημαίνει ότι είναι αποκλειστικά από τις πηγές της Στυμφαλίας και είναι ΠΟΣΙΜΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ.

Γι’ αυτό ζητάει από τους πολίτες να μην το σπαταλούν καθώς λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας υπάρχει ποσοτικό πρόβλημα , εξου και οι διακοπές σε κάποια χωριά.

 

Και στις 22 Σεπτεμβρίου σκάει στο facebook και φυσικά όχι μόνο του αλλά από τον Βασίλη Μπαλάφα , τον επόμενο «επικίνδυνο και εχθρό της πόλης» , το παρακάτω:

Καλά ξεμπερδέματα τώρα .

Μια βροχή θα μας σώσει …. ! (;)

Μπαααα!!

sfedona Team