5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“Ανεβάζει ταχύτητα” το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” στο Δήμο Κορινθίων

0

Μεγάλη η συμβολή του ιδιωτικού τομέα κατά την περίοδο της κρίσης λόγω του Covid-19. Οι δωρεές σε προϊόντα ή υπηρεσίες από διάφορες επιχειρήσεις με άξονα το δημόσιο συμφέρον, συνεισφέρουν καθοριστικά στην καθημερινή μάχη που δίνετε προς κάθε κατεύθυνση 

Ο δήμος Κορινθίων ενισχύει την κοινωνική υπηρεσία του και ειδικότερα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μετά την ευγενική παραχώρηση οχημάτων από αντιπροσωπείες που εδρεύουν στο δήμο.

Στην αντιπροσωπεία ΝΙΣΣΑΝ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ βρέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος προκειμένου να ευχαριστήσει τον επιχειρηματία κ.  Μπάσδελη για την στήριξη και προσφορά του στο έργο του δήμου.  «Η αντιπροσωπεία του κ.Μπάσδελη παραχώρησε στο δήμο όχημα το οποίο χρησιμοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα για τις ανάγκες του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ένα πρόγραμμα το οποίο, μεγαλύτερος αριθμός συμπολιτών μας τώρα εξαιτίας της πανδημίας, έχει περισσότερη ανάγκη. Η προσφορά ήταν πολύτιμη και αποτελεί παράδειγμα αγαστής αλλά κυρίως αποτελεσματικής συνεργασίας την οποίαν ως Δήμαρχος επιδιώκω και έχω με τους επιχειρηματίες για το συμφέρον του δήμου και των πολιτών. Ευχαριστώ θερμά τον κ.Μπάσδελη.»

Ο κος Νανόπουλος λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι παρέλαβε απ΄την  αντιπροσωπεία ΤΟΥΤΟΤΑ ΠΑΝΟΥΣΗΣ το νέο όχημα που θα συνδράμει στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου τις επόμενες 30 ημέρες.

Ο Δήμαρχος κατά την παραλαβή του οχήματος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ.Πανούση για αυτήν του την προσφορά και στήριξη. «Είναι σημαντικό και αξίζει ιδιαίτερης μνείας, τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνούμε να υπάρχουν επιχειρηματίες που βοηθούν το έργο των δήμων και των κοινωνικών υπηρεσιών. Το όχημα που μας διατίθεται από σήμερα και για 30 ημέρες θα βοηθήσει σημαντικά ώστε να ανταποκριθούμε στο διευρυμένο πλέον λόγω της πανδημίας έργο που έχουμε αναλάβει έναντι των συμπολιτών μας που πάσχουν.»

 

Απαγορεύεται το σούβλισμα αρνιού το Πάσχα λόγω κορωνοϊού

Previous article

Ο κορωνοϊός “μεταλλάσσει” την εταιρική σας επικοινωνία & διαφήμιση στα social (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.