5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τάσος Γκιολής: Μη φοβάστε τον κορωνοϊό – Δώστε αίμα (video)

0
Πολλοί εθελοντές αιμοδότες απέφευγαν να επισκεφθούν το Νοσοκομείο Κορίνθου λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έλλειψη στις τράπεζες αίματος. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου και η Υπηρεσία Αιμοδοσίας δημιούργησαν ένα κέντρο αιμοδοσίας στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου, κατόπιν συνεννόησης με το δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για την παραχώρηση του χώρου.

Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου

Σήμερα, δεύτερη μέρα λειτουργίας του κέντρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Τάσος Γκιολής που ως πρώην ιατρός του Νοσοκομείου Κορίνθου δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας συμβάλλοντας με όλες τους τις δυνάμεις απ΄τη θεσμική του θέση όπου απαιτείται, συνεχάρη προσωπικά την Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας κα Παππά Χριστίνα και τους συνεργάτες της για την πρωτοβουλία αυτή. Ο κος Γκιολής αφού πρώτα έδωσε ο ίδιος αίμα, κάλεσε όλους τους αιμοδότες να μη φοβούνται τον κορωνοϊό και να συμμετέχουν στην αιμοδοσία ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα έλλειψης που έχει δημιουργηθεί. Η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κορίνθου κα Παππά Χριστίνα στέλνει το μήνυμα πως ο κορωνοϊός δεν απειλεί τους αιμοδότες και καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν αίμα στο κέντρο που δημιουργήθηκε στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου.

Με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής και προφύλαξης απ΄τον κορωνοϊό, οι αιμοδότες μπορούν με ασφάλεια να δίνουν αίμα.

Περισσότερες οδηγίες και πληροφορίες στο παρακάτω βίντεο: Η επίσημη ανακοίνωση απ΄το Νοσοκομείου Κορίνθου: Η επιδημία από το νέο κορωνοιό εξαπλώνεται ταχέως και κρούσματα υπάρχουν και στη χώρα μας. Ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση των αιμοδοτών. Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κορίνθου και μετά από σύσταση του Ε.ΚΕ.Α με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της για την ασφάλεια του αίματος  και των αιμοδοτών αλλά και για τα αποθέματα αίματος του Νομού μας: Καλεί όλους τους  εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν το δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη :
  • Οι αιμοληψίες θα διενεργούνται στον ισόγειο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου ,Δαμασκηνού 57 (από Τετάρτη 18-03-2020 και για όσο χρόνο χρειαστεί)
  • Ώρες αιμοληψίας 9.00πμ-13.30μμ
Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει Να πολεμήσουμε τον πανικό με σωστή πληροφόρηση   Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Κορίνθου, Κον Νανόπουλο για την παραχώρηση του χώρου.

Το σημερινό Google doodle είναι αφιερωμένο στην πρώτη ημέρα της άνοιξης

Previous article

O Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος συνομιλεί με τους δημότες #Live

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.