5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέτσας: Θα απαγορεύσουμε τις συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων

0

“θα προχωρήσουμε σε μία απαγόρευση των συναθροίσεων πάνω από έναν αριθμό ατόμων γιατί δυστυχώς η σύσταση “Μένουμε στο σπίτι” δεν ακολουθείται από όλους” ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την απαγόρευση και περιστολή των συναθροίσεων πάνω από έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, προανήγγειλε το πρωί της Τετάρτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

“Εμείς σήμερα θα προχωρήσουμε ένα βήμα ακόμη, με την έννοια ότι θα προχωρήσουμε σε μία απαγόρευση ή περιστολή των συναθροίσεων πάνω από έναν αριθμό ατόμων γιατί δυστυχώς, και το λέω με λύπη, η σύσταση “Μένουμε στο σπίτι” ακολουθείται από ένα μεγάλο μεν τμήμα του πληθυσμού αλλά όχι από όλους. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Σε διευκρινιστική ερώτηση της παρουσιάστριας για το ποιος είναι αυτός ο αριθμός, ο κ. Πέτσας, τον προσδιόρισε “περίπου στα 10 ατομα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό την Τρίτη, προειδοποίησε για πιο αυστηρά μέτρα και στηλίτευσε συμπεριφορές που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία των ευπαθών ομάδων.

Κορωνοϊός: Τα πρώτα μέτρα για την οικονομία ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Previous article

SOS! Ενημέρωση από την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.