1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κορονοϊός: Πλαφόν στην αγορά αντισηπτικών βάζει η κυβέρνηση

0

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε το πρωί η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης καθώς από σήμερα ξεκινά η εφαρμογή των έκτακτων μέτρων αποφυγής συνωστισμού λόγω κορωνοϊού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιθεώρησε τον χώρο του σούπερ μάρκετ και φτάνοντας στα ράφια όπου βρίσκονται τα αντισηπτικά των οποίων η ζήτηση έχει εκτοξευτεί και διαβεβαίωσε ότι έως την Πέμπτη θα υπάρξει πλήρης ομαλότητα.

Μάλιστα, ανακοίνωσε πως από την Πέμπτη θα υπάρχουν ξανά στα ράφια των σούπερ μάρκετ αντισηπτικά για να προμηθευτούν οι πολίτες, ωστόσο τόνισε πως θα υπάρχει πλαφόν και κάθε πελάτης θα μπορεί να αγοράσει τρία μπουκάλια αντισηπτικού.

«Περίπου από την Πέμπτη περιμένουμε την νέα τροφοδοσία». «Τρέχουμε για να παραχθούν νέες ποσότητες αντισηπτικών», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και επανέλαβε την ανάγκη να αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Ο διευθυντής του καταστήματος, έδειξε στον υπουργό την κάρτα με την οποία θα γίνεται η είσοδος στο κατάστημα.

Ο αριθμός των πελατών καθορίστηκε με βάση την διαίρεση των τετραγωνικών του καταστήματος με τον αριθμό δέκα. Η κάρτα είναι αριθμημένη, θα δίνεται σε κάθε πελάτη που μπαίνει ο οποίος θα την επιστρέφει κατά την έξοδό του. Οι πελάτες μεταξύ τους θα πρέπει να έχουν απόσταση δύο μέτρων ενώ από τα μεγάφωνα κάθε μισή ώρα θα γίνονται ανακοινώσεις για τα έκτακτα μέτρα.

dikaiologitika.gr

Περιοριστικά μέτρα και στο κατάστημα της ΔΕΗ Κορίνθου

Previous article

#DigitalSolidarityGR: Εκκληση σε επιχειρήσεις για παροχή δωρεάν συνδρομητικών προϊόντων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.