5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είσαι 17-29 ετών; Τότε αυτή η έρευνα σε αφορά!

0

Είσαι 17-29 ετών; Έχεις διαμορφώσει τις αξίες σου; Πιστεύεις μια ιδεολογία; Πώς νομίζεις ότι είναι ο καλός πολίτης; Υπάρχουν πράγματα που αγαπάς και μερικά που αποφεύγεις;

Η προσωπικότητά σου είναι πολυδιάστατη, όπως πολυδιάστατη είναι και η ζωή!

Αν θέλεις κι εσύ να λάβεις μια σκιαγράφηση του εαυτού σου και να δεις πού… βρίσκεσαι στο “χάρτη” της γενιάς σου σε σχέση με εκατοντάδες άλλους συνομηλίκους σου, τότε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών είναι κοντά σου.

Επιστήμονες από διαφορετικά γνωστικά πεδία και ειδικότητες, όπως η κοινωνική ψυχολογία, η πολιτική επιστήμη, η επικοινωνία και το μάρκετινγκ, η γραφιστική και η πληροφορική συνεργαστήκαμε και δημιουργήσαμε ένα on-line ερευνητικό εργαλείο που το ονομάσαμε YouWho? .

Με έναν …ανατρεπτικό τρόπο – που θα ανακαλύψεις μέσα από τη συμμετοχή σου – και σε 10-15′ θα γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον εαυτό σου αλλά και πόσο τελικά ταυτίζεσαι με εκατοντάδες άλλους συνομηλίκους σου που έχουν λάβει ήδη μέρος.

Πού θα τα βρεις όλα αυτά;

Στο: https://youwho.gr/

Στόχος της έρευνάς μας η οποία είναι ανώνυμη, είναι να μελετήσουμε διεπιστημονικά τους επιμέρους παράγοντες που διαμορφώνουν την ταυτότητα των νέων στην Ελλάδα και να συνθέσουμε μαζί το πορτρέτο της γενιάς σου!

Μιας γενιάς όπως είναι.

Χωρίς στερεοτυπικές προσεγγίσεις και χαρακτηριστικά.

Let’s keep in touch! Θα μας βρεις και στα social media: Facebook και Instagram.

Λίγα λόγια για το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών μετρά 60 ολόκληρα χρόνια στην Ελλάδα από την ημέρα της σύστασής του και αποτελεί το μοναδικό δημόσιο ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα για τις κοινωνικές επιστήμες. Διεξάγει έρευνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο συνεργασιών, υποστηρίζει θεσμικούς φορείς με εμπειρογνωμοσύνες, εκδίδει ακαδημαϊκό περιοδικό και διαθέτει υποδομές ανοικτής πρόσβασης στο κοινό.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου ζητά να παρθούν μέτρα στήριξης για τις πληττόμενες τουριστικές επιχειρήσεις

Previous article

Η Έρευνα και η Καινοτομία στο προσκήνιο της συνάντησης του Χρίστου Δήμα με την Ευρωπαία Επίτροπο Μαρία Γκάμπριελ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.