1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δήμος Κορινθίων│Πάνω από 1 εκ. ευρώ στοίχισε ο εξοπλισμός για ένα εργοστάσιο κομποστοποίησης που ίσως δεν λειτουργήσει ποτέ!

0

“Δεν υπήρξε οικονομικοτεχνική μελέτη για το έργο απ΄την προηγούμενη δημοτική αρχή” αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ερωτηθείς από δημοσιογράφο του korinthia.net.gr σε ρεπορτάζ που αφορά την λειτουργία ή μη του εργοστασίου κομποστοποίησης στην Κόρινθο, έργο που οραματίστηκε και ξεκίνησε η δημοτική αρχή Πνευματικού.

Η ανάρτηση του πρώην δημάρχου στα social (Ιούνιος 2019), τη στιγμή της παραλαβής του εξοπλισμού του εργοστασίου κομποστοποίησης στην Κόρινθο

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ, ο δήμαρχος Κορινθίων επισήμανε πως δυστυχώς οι φόβοι του επιβεβαιώνονται βάση στοιχείων που αποδεικνύουν πως σε όλη την Ελλάδα τα ΚΔΑΥ και τα εργοστάσια κομποστοποίησης έχουν σοβαρό θέμα βιωσιμότητας.

Τουτέστιν… να δούμε τώρα τι θα κάνουμε με τον εξοπλισμό του εργοστασίου που στοίχισε πάνω από 1 εκ. ευρώ και μάλιστα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του korinthia.net.gr, έχει παραληφθεί και φυλάσσεται σε αποθήκη του πρώην στρατοπέδου της Κορίνθου.

 

Ειδική γιατρός παθολόγος απαντά σε ερωτήματα του Ελληνορθόδοξου πολίτη για τον Κορονοϊό

Previous article

Δραματική έκκληση ΟΙΕΛΕ προς πολιτική ηγεσία: Κλείστε τώρα σχολεία και φροντιστήρια για να μην έχουμε πανδημία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.