1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δ. Σικυωνίων: Εγκαταστάθηκε δωρεάν Wifi με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση

0

Εγκαθίσταται το δίκτυο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα WiFi4EU στο δήμο Σικυωνίων παρέχοντας τη δυνατότητα σε δημότες και επισκέπτες να έχουν δωρεάν WiFi στους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους.

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για την “Κοινωνία του Gigabit, 2025” η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τους δήμους της χώρας να υποβάλλουν πρόταση ένταξης στο πρόγραμμα WiFi for Europe.
Ο δήμος Σικυωνίων ήταν από τους πρώτους που υπέβαλε και η πρότασή του έγινε αποδεκτή με χρηματοδότηση 15.000 € η οποία καλύπτει το κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης.
Τα σημεία με δωρεάν Wi-Fi στο δήμο Σικυωνίων είναι η Πλατεία Ελευθερίας, το Λιμάνι του Κιάτου, ο πεζόδρομος της Κλεισθένους από την Alpha Bank έως το Πολιτιστικό Κέντρο, η πλατεία Μιαούλη και το Κλειστό Γυμναστήριο.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης που προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες προς όφελος του δημότη και του επισκέπτη.
Σημειωτέον ότι τα δίκτυα που χρηματοδοτούνται από το WiFi4EU εκτός από δωρεάν θα είναι χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συλλογή προσωπικών δεδομένων.

Η Αχτσιόγλου θα μιλήσει στο Κιάτο με θέμα τα εργασιακά δικαιώματα

Previous article

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.