1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δηλώσεις Γ. Γκιώνη μετά την ακύρωση του Λουτρακιώτικου Καρναβαλιού

0

Απ΄το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνεται σχετικά με την ακύρωση του καρναβαλιού:

Σεβόμενοι την Απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την ματαίωση όλων των Καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώνουμε την ακύρωση όλων των Καρναβαλικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, έως και την Καθαρά Δευτέρα, λόγω του κορονοϊού.

Καλούμε όλους τους Καρναβαλιστές και τις ομάδες συμμετοχής να σεβαστούν την Απόφαση του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας και πρόληψης του πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους Αντιδημάρχους, τους υπαλλήλους του Δήμου, τους εθελοντές, τους φορείς, τους Συλλόγους και τους καρναβαλιστές για την τεράστια προετοιμασία για τη διοργάνωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, δεσμεύεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. ώστε να διεκδικήσει τυχόν αποζημιώσεις που προκύπτουν για τους επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού, από την μη διοργάνωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας.

Οι μαθητές του 2ου Γυμνάσιου Κορίνθου εντυπωσιάστηκαν από το «Minoan’s World» (3D Μουσείο & 9D Σινεμά) που επισκέφθηκαν στην Κρήτη

Previous article

Βασίλης Νανόπουλος: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις και θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερο χρόνο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.