1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Εκτελεστικής Επιτροπής LTO με Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

0

Ιδιαίτερα παραγωγική αποδείχθηκε η συνάντηση της εκτελεστικής επιτροπής του LTO με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα με θέμα την Τουριστική Προβολή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή.

Ο Περιφερειάρχης αφού συνεχάρη τα μέλη του Οργανισμού για την πρωτοβουλία και τη προσπάθεια, που καταβάλουν θεσμικά τα τελευταία χρόνια, εξήρε το ρόλο του LTO στη προσπάθεια της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του προορισμού.

Σημαντικό αποτελεί το γεγονός της δέσμευσής του σχετικά με την έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας σε ενέργειες και δράσεις του LTO, καθώς και της ενεργής συμμετοχής της στη λήψη αποφάσεων, σχετικές με εισηγήσεις Τουριστικής Προβολής του Δήμου.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκε η σπουδαιότητα υλοποίησης κοινών δράσεων, με στόχο την ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας και την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών.

Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα συνάντηση, όπου θα αναπτυχθεί αναλυτικά το πλάνο και οι ενέργειες του Οργανισμού.

Δραγασάκης από Κόρινθο: “Οι προσδοκίες που καλλιέργησε προεκλογικά η ΝΔ αποδεικνύονται ψεύτικες”

Previous article

Το πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.