5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νοσοκομείο Κορίνθου: Λήξη συναγερμού για ύποπτο κρούσμα – Σε πλήρη ετοιμότητα γιατροί και προσωπικό

0

Ένα παιδί ηλικίας περίπου 4 ετών μεταφέρθηκε χθες στο Νοσοκομείο Κορίνθου με πολύ υψηλό πυρετό. Λόγω ότι είχε ταξιδέψει πριν λίγο καιρό στην Ιταλία, η διοίκηση και οι γιατροί του Νοσοκομείου κινητοποιήθηκαν άμεσα λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα. Οι εξετάσεις έδειξαν αρνητικό αποτέλεσμα για κορονοϊό ωστόσο η διοίκηση του Νοσοκομείου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί δημόσια το προσωπικό και εκφράζει την ικανοποίηση της για τον τρόπο που λειτούργησε.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Γ.Ν. Κορίνθου:

H Διοίκηση του Γ.Ν.Κορίνθου εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες προς το  Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό που έδρασε άμεσα και έγκαιρα για την αντιμετώπιση του περιστατικού που απασχόλησε και τα Μ.Μ.Ε., σχετικά με την προσέλευση ανηλίκου που εκτιμήθηκε ότι πληρούσε  τις προϋποθέσεις ώστε να θεωρηθεί ύποπτο κρούσμα.

Αποτελεί πεποίθηση όλων ότι παρ΄ όλες  τις εγγενείς αδυναμίες  και την έλλειψη προσωπικού, το προσωπικό του Νοσοκομείου ανταποκρίθηκε επιτυχώς για μια ακόμη φορά στην αποστολή του , που δεν είναι άλλη παρά  η ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Θα συνεχίσουμε με την υπόσχεση ότι θα γίνουμε καλύτεροι και  πληρέστεροι στην αποστολή μας.

Όταν η Κόρινθος τίμησε τον Κώστα Βουτσά

Previous article

Το Δίκτυο Προστασίας Ζήρειας καλεί το ΔΣ Σικυωνίων να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ξυλοκάστρου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.