5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Σύννεφα” πάνω απ΄το Νοσοκομείο Κορίνθου

0

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου με ανακοίνωσή του εκφράζει την ανησυχία του για την μη εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και αφήνει αιχμές για τη στάση του νέου διοικητή Γρήγορη Καρπούζη.

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά στο ίδιο έργο θεατές.
Μετά την τοποθέτηση του νέου διοικητή μετά λύπης μας, διαπιστώσαμε ότι οι απόψεις μας σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου δεν ταυτίζονται με τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν εργαζόμενους και πολίτες.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες του Σωματείου Εργαζομένων για να βρεθούν αποδεκτές λύσεις σε μείζονα θέματα που αφορούν κυρίως τα προβλήματα λειτουργίας πολλών τμημάτων ο νέος διοικητής δεν δείχνει να ανταποκρίνεται.

Σε αντίθεση με τον νέο Διοικητή της 6 ης Υ.ΠΕ ο οποίος σε κάθε κάλεσμα δίνει το παρόν και το ενδιαφέρον του για το νοσοκομείο μας είναι έμπρακτο και ξεκάθαρο.
‘Oπως για παράδειγμα πριν λίγες μέρες στο συγκλονιστικό ατύχημα της ΜΟΤΟΡΟΙΛ η παρουσία του ήταν άμεση για να συντονίσει το έργο των εργαζομένων και την μεταφορά των τραυματιών.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που θέλουν ένα νοσοκομείο σύγχρονο, με τις δομές του ανοιχτές να τοποθετηθούν και να γίνουν αρωγοί στην προσπάθειά μας, επίσης καλούμε την νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επιλύσει τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤ. ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗ ΑΝ

«Περισσότερες γυναίκες στην πολιτική» το μήνυμα απ΄τη μεγαλειώδη εκδήλωση της Μαριλένας στην Κόρινθο

Previous article

Κόρινθος: Δημοτική Αρχή και Υπάλληλοι της καθαριότητας τσίκνισαν και χόρεψαν (video & photos)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.