5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοπή πίτας και ένας δυνατός απολογισμός για τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου

0
Με αυξημένο ενδιαφέρον, κρίνοντας απ΄την προσέλευση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) στο Loutraki Thermal Spa για την κοπή της πίτας του. Ο πρόεδρος του LTO κ. Σπύρος Καραβούλης παρουσίασε αναλυτικά τα πεπραγμένα του Οργανισμού για τη χρονιά 2019. Ο Απολογισμός πλούσιος ακόμα και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Το Λουτράκι επενδύει στη «βαριά βιομηχανία» του που δεν είναι άλλο απ΄τον τουρισμό δίνοντας έμφαση κυρίως στον Αθλητικό Τουρισμό αλλά και στον τομέα της Υγείας/Ευεξίας.

Ο πρόεδρος του LTO Σπύρος Καραβούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας-παρουσίασης του στην εκδήλωση

Ο Οργανισμός αριθμεί ήδη 225 μέλη από διάφορους φορείς και επιχειρήσεις του Δήμου και είναι συνεχώς αυξανόμενος. Ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης σε αγαστή συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις που αναπτύσσει η δημοτική αρχή για την αύξηση της επισκεψιμότητας και της προβολής του Δήμου.

Σημαντικό το έργο για τη τόνωση του τουρισμού απ΄τη δημοτική αρχή όπως το παρουσίασε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LTO, βουλευτές της Κορινθίας, o Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής, η Κωνσταντίνα Νικολάκου ως εκπρόσωπος της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» με τους εκλεγμένους συμβούλους από Κορινθία, σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί επιχειρηματίες και δημότες της περιοχής.

Παναγιώτης Νίκας από το Λουτράκι για τον τουρισμό σε Κορινθία και Πελοπόννησο (video)

Previous article

Το «Δίκτυο των δρόμων των Φοινίκων» στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.