ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ακόμα ένα επιτυχημένο Loutraki Run

0

Ένα ακόμα Loutraki Run  πέρασε στην ιστορία με απόλυτη επιτυχία στις 2 Φεβρουαρίου 2020.  Η διοργάνωση αυτή που γίνεται στο Λουτράκι για τρίτη χρονιά,  φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους  αθλητές και αθλήτριες  αγώνων  δρόμου εκτός σταδίου.  Συγκεκριμένα στο Λουτράκι την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου έγινε  αγώνας 10 χλμ. πιστοποιημένος από την AIMS   IAAF (World  Athletics) και 3 χλμ. και 1χλμ.  όλοι με την αντίστοιχη αδειοδότηση του ΣΕΓΑΣ.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, εκατοντάδες αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών αγωνίστηκαν και τερμάτισαν όλοι υγιείς,  χωρίς τραυματισμό,  κάτι που για έναν δρόμου εκτός σταδίου αποτελεί βασικό στόχο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές και συνοδούς για την μαζική συμμετοχή τους, αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στο μέλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές της διοργάνωσης, τους εργαζόμενους του Δήμου μας,  την Ελληνική αστυνομία και  την αστυνόμο κα Μ. Μυστακίδου  για τα άψογα μέτρα τάξης, το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού για το υλικό που διέθεσε και τους διασώστες,  τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την πρόεδρο του παραρτήματος Κορίνθου κα Πυργάκη με τους διασώστες,  που άλλη μία φορά ήταν κοντά μας.  Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Λουτρακίου κ. Γ. Δέδε και τον σύνδεσμο Λουτρακιωτών Περαχωριτών «Ο Ίβυκος» για την βοήθεια τους.

Τέλος ευχαριστούμε  το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων γιατί χωρίς αυτόν η διοργάνωση δεν θα μπορούσε  να πραγματοποιηθεί, τον Δήμαρχο Γ. Γκιώνη,  τους  αντιδημάρχους Τ. Σακελλαρίου, Σ. Πέρρα και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Σ. Παπαθανασίου για την  άψογη διαχείριση κρίσιμου σημείου για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Loutraki Run  την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου του 2021.

 

Φοβερός Διαμαντίδης με 3 μετάλλια στο Χειμερινό Πρωτάθλημα!

Previous article

Προσοχή! Νέα απάτη με τη μέθοδο της παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.