ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Η Τζένη Μελιτά θα παρουσιάσει το Λουτρακιώτικο Καρναβάλι 2020

0

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, youtuber και social influencer Τζένη Μελιτά θα είναι η παρουσιάστρια της μεγάλης παρέλασης του Καρναβαλιού στο Λουτράκι, την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020.

Προσκεκλημένη του δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη, η Τζένη πέρασε μια φανταστική μέρα στο Loutraki Thermal Spa απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες του. “Είμαι fun των SPA και επισκέπτομαι συχνά διάφορα κέντρα στην Αθήνα, ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί απ΄τις θεραπείες του Loutraki Thermal Spa”, δήλωσε ενθουσιασμένη και άκρως χαλαρωμένη η Τζένη Μελιτά στο τέλος της επίσκεψής της δίνοντας συγχαρητήρια για τη λειτουργία του τόσο στον δήμαρχο όσο και στην Υπεύθυνη του Spa κα Μαρία Μανιάτη.

Η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε πως έχει “στην καρδιά της” το Λουτράκι μιας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις απ΄τις διακοπές των παιδικών χρόνων της αλλά ακόμα και σήμερα παραμένει γι΄αυτήν ένας αγαπημένος προορισμός απόδρασης που επισκέπτεται συχνά κυρίως το καλοκαίρι.

Τέλος, μας προσκάλεσε όλους να συμμετέχουμε φέτος στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι δίνοντας την υπόσχεση πως θα περάσουμε αξέχαστα.

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για γονείς και εκπαιδευτικούς στο Λουτράκι

Previous article

Παν. Νίκας: “Κάποιοι δεν έχουν αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών – Εμείς κοιτάμε το μέλλον””

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.